Business

Ønsker du at pifte dit hjem op, så det bliver mere moderne? Så kan du med fordel læse videre i dette indlæg.

Virksomhed

My Home Møbler

Adresse

Storegade 35, 8990 Fårup

E-mail

info@mhls.dk

Webside

https://www.xn--myhomembler-mgb.dk/?gclid=EAIaIQobChMIxM6p_-KE3wIVxIayCh2VugU0EAAYASAAEgLmp_D_BwE

Annonce Virksomhedsprofil - 23. januar

Tre tips til indretningen af et moderne hjem

I dette indlæg vil du finde tre tips til, hvordan du indretter et moderne hjem. Det lyder måske besværligt og omfangsrigt, men det er faktisk meget nemmere og hurtigere, end du tror. Alle tips er tilpas ukonkrete, således at de kan kombineres med din egen stil og ønsker.

Læs med og bliv inspireret til, hvordan du kan skabe et mere moderne hjem.

Grønne planter sætter farve på hverdagen

I løbet af de seneste par år er planter blevet en stor del af indretningen af et moderne hjem. Det gælder både store og små grønne planter, så der er rig mulighed for at finde planter for enhver smag. Denne løsning er både prisvenlig men også nem at få integreret i hjemmet.

Du kan placere planter rundt omkring i hele hjemmet. Lige fra badeværelset til stuen. Vælg gerne en flot vase eller krukke til planterne. Du kan også hænge nogle af planterne op i såkaldte hængepotter. Denne trend ses alle steder: i butikker, på caféer og i private hjem.

Planter bringer både liv, men også farve til indretningen. Er du ikke så god til at huske at vande planterne, så vælg gerne kaktusser, der kan leve i flere år uden vand. Har du derimod styr på vanding, er planter som monstera og pilea særligt populære i indretningen.

Et bakkebord med flere funktioner

Et andet element, som har været meget populært i indretningen de sidste par år, er et bakkebord. Denne betegnelse dækker over små borde, som typisk er på tre ben. Et bakkebord fås i mange forskellige former, størrelser og i alverdens materialer. Derfor er det en ting, som passer ind i de fleste hjem.

Et bakkebord passer perfekt til det lille hjørne af stuen, som sengebord eller ved siden af sofaen. På bordet kan du eksempelvis stille grønne planter eller sjove figurer fra din seneste rejse. Det er et meget anvendeligt bord, idet der ingen grænser er for, hvor du kan placere det.

Bordet er dermed velegnet til dekorative formål, og det kan fås i tre forskellige størrelser og farver. Hos My Home Møbler finder du et stort udvalg af bakkeborde. Klik på linket og find dit næste bakkebord til en god pris.

Flotte plakater lige efter din smag

Den tredje og sidste måde, hvorpå du nemt kan gøre dit hjem mere moderne, er ved at hænge plakater op. Dette tip kan ligeledes anvendes i forskellige rum i huset. Fordelen ved plakater er, at de typisk er prisvenlige, hvilket gør, at du kan udskifte dem jævnligt, når du er træt af deres farver eller mønstre.

Der findes et hav af forskellige plakater på markedet. Det handler derfor blot om at sætte søgningen i gang, så du hurtigt kan finde plakater, der passer ind i dit hjem. Du kan eventuelt vælge en plakat, som afbilleder dine yndlingsting, eller som har et livsbekræftende citat stående.