Business

Vores flotte hovedstad København er blevet en turistmagnet, som hvert år tiltrækker folk fra nær og fjern.

Virksomhed

Hooked

Webside

https://gethooked.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 2. januar

Ting du skal opleve i København

Måske har du selv planer om, at du skal en tur forbi, og er det tilfældet, kan det være uoverskueligt, hvor og hvad du skal starte med at se. Vi har derfor lavet en lille liste med nogle ting, du skal opleve, når du befinder dig i hovedstaden.

Et utal af smagsoplevelser

København er kendt for mange ting, men blandt andet deres restauranter er populære blandt de besøgende. Der er noget for enhver smag. Der er noget for børn, veganere, kødelskere, folk med kærlighed for gourmet og selvfølgelig fisk. Eksempelvis er denne fiskerestaurant midt i København blevet et besøg værd for alle, der har en kærlighed for fisk.

Den er bygget op med fokus på fisk og skaldyr, og kokkene er eksperter inden for dette område, hvorfor gæsterne glædeligt deler deres glade oplevelser på blandt andet Tripadvisor. Restauranten er bygget op omkring det afslappende streetfood-koncept, hvor der skal være god mad i dejlige omgivelser – og så til priser, hvor alle kan være med.

Alt i alt er København en by, hvor maden er fantastisk, og der skal nok være noget, som falder i din smag.

Oplev Tivoli

Du kan ikke være i København uden at tage et smut i Tivoli. Det er blevet et varemærke af mange forskellige grunde. Først og fremmest er der naturligvis fyldt op med at hav af forlystelser, og det er perfekt til dig, der elsker fart og adrenalinsus. Der er rutsjebaner i alle former og størrelser, hvorfor der også er noget til dig, som har en familie med små børn.

Udover at være fyldt med sjove forlystelser er Tivoli et utrolig smukt sted. Specielt i julen er det noget helt for sig selv, hvor hele parken bliver oplyst af en masse flotte kæder i forskellige farver. Og med det sagt er det altså ikke kun om julen, hvor udseendet af parken er noget helt specielt – det gælder hele året. Det er kort sagt et must, at du kommer en tur forbi, hvis du befinder dig i hovedstaden.

Tag på kanalrundfart

Vil du se København fra sin flotteste side, skal du en tur ud på vandet. København er fyldt med vandtaxaer og både, som er lavet til turister. Dette er de populære kanalrundfarter, som folk valfarter til, når først storbyen besøges. Det koster ikke særlig meget, og når først du er ude på vandet, er der et væld af seværdigheder, som du kan nyde på en gang, fordi du har et overblik, som det ikke er muligt at opnå på land.

Naturligvis er denne oplevelse bedst om sommeren, men kommer du til København i de kolde måneder, er der intet, som forhindrer dig i at tage en tur ud på det flotte vand i vores skønne hovedstad.

København er en af de mest populære byer i hele Europa, og det er ikke uden grund. Der er en masse seværdigheder og oplevelser i vente, og de ovenstående tre er blot få eksempler af mange.