Business

Virksomhed

OLIOLI

E-mail

info@oliolipoke.com

Webside

https://www.oliolipoke.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 2. januar

Sulten? 3 take away-oplevelser, du skal prøve i København

Er du sulten, men lyder en time i køkkenet foran kødgryderne ikke just som noget, du har overskud til? Slå koldt vand i blodet.

I København har du utallige muligheder for at finde lækker, sund takeaway til priser, hvor det næsten ikke kan betale sig at bevæge sig ned i supermarkedet og bruge timevis i køkkenet selv. Men hvad skal du vælge, når du er træt af den traditionelle grill eller pizzeria, og når København har så mange muligheder, hvad angår kulinariske oplevelser som take away? Få inspiration og anbefalinger i denne guide.

Spis asiatisk og prøv de populære poke bowls

Du har helt sikkert prøvet asiatisk før i form af forårsruller eller nogen af de mange smagfulde risretter. Men har du stiftet bekendtskab med fænomenet poke bowls? Det er ikke uden grund, at hipsters og foodies i et stykke tid har haft travlt med at tage billeder til Instagram og mæske sig i den lækre madoplevelse. Og ja, selvom poke bowls normalt er forbundet med Hawaii, så findes de også i asiatiske klæder. Ret beset er der tale om en simpel sammensætning af grøntsager, magert kød, evt. frugt og/eller lækre, lette dressinger eller toppings. Det er det. Intet avanceret eller raketvidenskab, der betyder, at det koster mange tusind kroner at spise godt og sundt. Der er flere steder i København, hvor du kan bestille poke bowls som take away. Uanset om du er på udkig efter take away Amager eller er på farten på Østerbro, ja, så er der spækket med sunde, spændende og smagfulde muligheder fra det asiatiske køkken, der med garanti vil stille din sult.

Indisk – for dig, der elsker smag og spices

Vi bliver lidt i samme boldgade som det asiatiske køkken, men bevæger os ud ad en tangent. Har du prøvet at spise indisk take away? Du kender måske retter som dhal eller de mange kraftfulde karryretter, som mange forbinder med Indien, men de laver også nogle eminente madoplevelser, der kan noget andet og mere. Indiske supper er altid et hit, ligesom at du finder stribevis af kødfrie måltider, hvis du vil prøve vegetariske retter, der også smager af noget. Indisk mad er blandt de køkkener, som mange foodies vil påstå, at der er på vej frem herhjemme, og det er ikke uden grund. Der er hverken sparet på smag eller spices, og du får virkelig noget for pengene, hvis du sætter pris på mad, der smager og mætter.

Prøv kødfrie retter og spis grønt

Den sidste form for take away, der er populært i København, som du skal prøve, er veganske og vegetariske alternativer til de klassikere, du har prøvet mange gange før og elsker. Det kan være en pizza eller burger, bare i en plantebaseret udgave, så du ikke får et lige så tungt måltid. Vegansk og vegetariske muligheder er ikke bare feel good-muligheder, men også et reelt alternativ til traditionel fastfood. Du vil hurtigt opdage, at kød ikke er en nødvendig ingrediens, hvis noget skal smage godt og/eller være sundt. Men det gør selvfølgelig heller ikke noget, at du også samtidig tænker på miljøet.