Business

Nyt udstyr er altid lækkert, og kan gøre enhver arbejdsbyrde mere sjov og tillokkende.

Virksomhed

DK-Tec

Adresse

Ærøvej 8, 5800 Nyborg

Telefon

66 12 82 22

E-mail

info@dk-tec.dk

Webside

https://www.dk-tec.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. april

Spark nyt liv i sæsonens gøremål med en rotorklipper til traktor

Du kan skyde sæsonen i gang med en ny rotorklipper til traktor og bevidne, hvordan græsslåningen kun bliver bedre og bedre. Er du nysgerrig på de mange muligheder, er det helt forståeligt.

Rotorklipper til traktor efter behov

Denne type klipper er den mest udbredte, når det handler om klipning af græs, og de findes i et bredt sortiment, der kan passe til enhver plæne. Rotorklippere fås i mange størrelser og klippebredder, og også modeller med hydraulisk træk er let tilgængelige, hvis dette er, hvad man ønsker.

Arbejdsbredden hos et firma som DK-TEC varierer i et interval på mellem 120 cm og 240 cm, og altså kan man finde lige præcis den rette rotorklipper til sine egne individuelle behov. Er man i tvivl om, hvad det rette valg er, kan det være en god idé at klikke lidt rundt på siden for at tjekke mulighederne ud eller høre mere ved at få besvaret sine spørgsmål af en person, der kan hjælpe og vejlede efter netop dine behov og ønsker.

Værd at vide

Køber man en rotorklipper til traktor hos et firma som DK-TEC, er den altid 100 procent køreklar fra det øjeblik, man modtager den. At sparke nyt liv i klipningssæsonen er altså ikke nødvendigvis et større krævende projekt, men kan klares effektivt og øge kvaliteten af både din klipning og dit humør undervejs.

Større græsarealer behøver med det rette udstyr ikke længere være en byrde at holde velplejet og trimmet til den rette længde. Tværtimod kan vedligeholdelsen af det ofte imponerende hurtigt voksende græs vise sig at blive både langt sjovere og mere effektivt, end man ellers skulle have troet muligt. Med en effektiv rotorklipper til plænen, er det kun dig selv, der sætter grænser.