Business

Få dine møbler opbevaret i nærheden af dit hjem.

Virksomhed

Boxit

Telefon

86 36 37 00

E-mail

aarhus@boxit.dk

Webside

https://www.boxit.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 21. oktober

Skal du have nyt gulv i stuen?

Det giver sig selv. Når der skal nyt gulv i stuen, kræver det, at stuens indbo flyttes et andet sted hen. Stuen er som regel hjemmets største rum og fungerer ofte som samlingspunkt for hele familien. Stuen rummer som regel en masse møbler i form af både sofaer med dertilhørende puf, sofabord, lænestol, spisebord med stole til, skænke, tv-borde, gulvtæpper og meget mere. Al indboet skal flyttes, således at gulvet bliver frit, og arbejdsmændene kan komme til og arbejde uforstyrret. Men de færreste har så mange frie kvadratmeter til rådighed, hvor møblerne kan placeres uden at stå i vejen.

Hav adgang til dine ting nemt og hurtigt

Selvom man er i gang med at renovere hjemmet og udskifte gulvene, skal hverdagen stadig hænge sammen. Derfor sætter mange pris på forsat at have sine ting til rådighed, selvom de er opbevaret. En måde at gøre dette på er ved at leje 40 fods containere, som kan stå på din grund, mens du renoverer. På den måde er du sikker på hele tiden at have dine ting til rådighed, og du er ikke afhængig af opbevaringsstedernes åbningstider og distancen frem og tilbage til dit hjem. Du vil have dine ting i baghaven, mens renoveringen står på.

Hvor meget plads skal du bruge?

Det kan være svært at vurdere, hvor meget plads man skal bruge til opbevaring, når man står midt i stuen med alle møblerne omkring sig – for hvor meget fylder to sofaer, et sofabord og spisebord med stole til, når det er stablet og pakket forsvarligt sammen? Du kan undersøge mulighederne for at leje opbevaringscontainere i forskellige størrelser og finde en, som passer til netop dit behov. Hvis du undervejs i flytningen finder ud af, at du får brug for mere eller mindre plads, kan du løbende skifte container.