Business

Du bør overveje et oversættelsesbureau, hvis du vil længere ud end Danmark.

Virksomhed

DO Translations ApS

Adresse

Toldboden 3, 2. d., 8800 Viborg

Telefon

+45 40 60 10 66

E-mail

info@dotranslations.com

Webside

https://dotranslations.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. april

Skal din webshop række længere ud end bare til Danmark?

Du kan godt gå og drømme om at lade din webshop udvikle sig og opnå kunder udenfor Danmarks grænser. Det giver nye indtjeningsmuligheder, og at ramme en større målgruppe er altid en god ting at opnå. Men det skaber forhindringer, når du slet ikke kender til sproget og på ingen måde kan formulere dig skriftligt i det sprog.

Her kan du overveje at kigge nærmere på et oversættelsesbureau, der kan ordne alt det skriftlige for dig. Du kan se mere om det her.

Hvad kan et oversættelsesbureau hjælpe din virksomhed med?

Du kan undre dig over, hvad et oversættelsesbureau faktisk kan, og her nævner vi alle de sprog, som de faktisk kan hjælpe dig med.

- Tysk

- Svensk

- Norsk

- Spansk

- Italiensk

- Fransk

- Finsk

- Engelsk

- Dansk

Det er en lang række lande, som du kan vælge at udvikle din webshop til. Du kan nemt lade kunden vælge, hvilket sprog kunden ønsker at se webshoppen i, og så kan du overlade oversættelsesarbejdet til oversættelsesbureauet. Opgaverne de tager imod, er brede, og de hjælper til i mange forskellige brancher. Det er brancher som:

- Kunst og kultur

- Mode og livsstil

- Bil- og transportindustri

- Fødevareindustri

- Undervisning og så videre.

Der er mange brancher, og der er altid mulighed for at ringe til dem, hvis du hellere foretrækker det end over mail. Det er forsøget værd at række ud, hvis du kan se det som en fordel for din virksomhed. Har du en webshop, der omhandler rejser og fritid eller spil, kan du også kontakte et oversættelsesbureau, og de kan hjælpe dig videre.

Det kræver ikke meget at få muligheden for at gøre din webshop større og ramme flere kunder. Du kan altid give det et forsøg nu, hvor der er hjælp at hente til det skriftlige.