Business

Temperaturerne falder stadig mere og mere, og det er nu vigtigere end før, at dit tag holder tæt.

Virksomhed

Dansk Tagbyg ApS

Adresse

Nørregade 25 d, 8464 Galten

Telefon

28 68 74 50

E-mail

kontakt@dansktagbyg.dk

Webside

https://www.dansktagbyg.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 20. december

Sådan vælger du dit nye tag

Hvis dit tag bliver utæt eller skadet i de kolde måneder, er du mere udsat, end hvis det var varmere i vejret. Du risikerer nemlig at få skader i både tagkonstruktionen og resten af boligen. Denne hovedpine kan du dog spare dig selv for ved at vælge et stærkt og holdbart tag, der kan holde til al slags vejr året rundt.

Hvad er det rigtige tag for dig?

Men hvilket tag er så det rigtige for dig? Der kan være flere svar på dette, men du kan altid være sikker på, at taget skal både matche dit hjem og dine forventninger i forhold til levetid, holdbarhed og mængden af vedligeholdelse, som du er villig til at lægge i det. Derfor bør du også danne dig et overblik over de mange tagtyper, samt deres fordele og ulemper.

Vidste du for eksempel, at tagpap er utroligt billigt at få lagt, men at det på samme tid er det mindst levedygtige? Eller vidste du, at et naturskifertag er utroligt stærkt og har lang levetid, men at det kræver en stærk tagkonstruktion, grundet vægten, samt en masse vedligeholdelse? Du kan med fordel kontakte en professionel og få gode råd med på vejen.

Fordelene ved et Decra ståltag

Én løsning, som mange vælger i dag, er ståltaget. Ståltage er blevet populære, fordi de både er billige og hurtige at få monteret, samt holder længe og er utroligt holdbare. Især Decra ståltage er et godt bud på et holdbart tag, fordi pladerne er bygget op omkring en stålkerne og har en granulatoverflade. Pladerne kan også fås lyddæmpende, så de ikke larmer i tungt regnvejr. Ståltage kræver dog, at du også får lagt et undertag eller en kondensabsorberende belægning, men dette monteres også hurtigt, og er med til at kvalitetssikre dit tag for fremtiden. Vil du læse mere om Decra ståltag, så få mere at vide her.