Business

Hvis du står med tømrerarbejde eller lignende, så er vigtigt, at du finder en pålidelig tømrer, som kan udføre opgaven til punkt og prikke. Der er heldigvis flere faktorer, som kan indikere, hvorvidt din lokale tømrer er til at stole på.

Virksomhed

Tømrerfirmaet Vestergaard

Adresse

Vorupørvej 152, 7700 Thisted

Telefon

97 93 75 85

E-mail

post@toemrerv.dk

Webside

https://toemrerv.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 3. maj

Sådan finder du en pålidelig tømrer

Der findes et væld af tømrervirksomheder rundt om i landet, og det kan godt betale sig at undersøge, hvilken tømrer der leverer et pålideligt stykke arbejde. Derfor kan det også være farligt kun at lede efter den billigste pris, da pris og kvalitet til tider hænger godt sammen. Vær derfor opmærksom på nogle af de andre faktorer, som oftest står på tømrerfirmaernes hjemmeside.

Er virksomheden dækket af Dansk Byggeris garanti?

Er den givne tømrervirksomhed dækket af Dansk Byggeris garanti, så er du allerede godt på vej. Med denne garanti får du dækket fejl og mangler op til 150.000,- inkl. moms, hvilket giver dig en sikkerhed, når dine forskellige opgaver skal varetages. Derudover dækker garantien også synlige fejl og mangler i op til 3 år. For skjulte fejl og mangler er du derimod sikret i hele 10 år.

Led derfor efter virksomheder med denne garanti, da virksomheden stiller en garanti for deres udførte opgaver.

Håndværkstaksator

Hvis din foretrukne tømrervirksomhed reklamerer med, at de er håndværkstaksatorer for forskellige forsikringsvirksomheder, så er dette ofte også et kvalitetsstempel. Som håndværkstaksator kan tømrervirksomheden blandt andet afgøre, hvorvidt givne skader er dækket af forsikringen samt opgøre forsikringsydelser efter de korrekte regler.

Referencer

Mange af de forskellige tømrervirksomheder har ofte et menupunkt på deres hjemmeside, som viser noget af deres tidligere arbejde. Det er ofte en god måde at se, om virksomheden har haft flere forskellige opgaver, og om deres arbejde er udført tilfredsstillende. Hvis den givne virksomhed kun har et enkelt projekt på deres side, og arbejdet ikke er udført passende til dine behov, så skal du overveje, hvorvidt denne virksomhed er den mest optimale for dig. Det kan dog også være, at virksomheden ikke har lagt tidligere referencer op, hvor du selv må tage kontakten til virksomheden, hvis du ønsker indsigt i deres tidligere arbejde.

Find den rette tømrer

Leder du efter en tømrer i Thy eller omegn, så er Tømrerfirmaet Vestergaard et oplagt valg. Med lang erfaring inden for blandt andet om- og tilbygning samt boligrådgivning, er du sikret en pålidelig tømrer, som både er omfattet af Dansk Byggeris garanti og er håndværkstaksator for GF Forsikring.