Business

September er lige rundt om hjørnet, og selvom mange mennesker er tilbage på arbejde efter ferien, er nogle andre først ved at være klar til at tage afsted.

Virksomhed

EasyTerra

Telefon

+45 78 75 52 76

Webside

https://www.easyterra.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. september

Roadtrip gennem Malagas kyst

Hvis du endnu ikke ved, hvad skal bruge ferien på, så foreslår vi at køre gennem Malagas kyst, som er fuld af charmerende steder, der er lidt anderledes end, hvis du blev det samme turistede sted hele ferien. Lej en bil på ferien gennem Easyterra og læg lige præcis den rute, du helst vil køre.

Bliv inspireret til, hvordan turen kunne se ud i denne artikel. Alt er muligt, hvis du starter ferien ved en biludlejning i Malaga.

Maro

Et forslag kan være at starte dit roadtrip gennem Costa del Sol i Maro. Du vil ikke fortryde at se Torre de Maro, et tårn som kan dateres tilbage til det 1500. århundrede, eller de smukke klipper ved kysten, hvor du kan tage fredfyldte vandreture med en udsigt over nærliggende bjerge, strande og bugter. Cuevas de Nerja ligger i nærheden af dette område, der er kendt som den ‘den forhistoriske katedral’.

Lej en bil i Malaga og bestem helt selv, hvor mange stop du vil lave og hvor længe, du vil blive i de enkelte byer. Du vil ikke fortryde at leje en bil gennem en billig biludlejning. Selvom du læser rejseguides hjemmefra, er det svært at vide lige præcis, hvilken spansk by der taler allermest til dit hjerte. Ved at gøre brug af biludlejning kan du tage afsted ud i de blå og tage dagene, som de kommer. Måske vil du bruge halvdelen af tiden i en enkelt by, måske vil du hellere tage en enkelt overnatning mange forskellige steder. En ting er sikkert, og det er, at det er virkelig ærgerligt, hvis du taber dit hjerte til en by og ikke har tid til at blive i den på grund af et stramt forudbestemt rejseskema. Hvis du ikke før har rejst ved at leje en bil på ferien, vil du sikkert blive positivt overrasket over den frihed og fleksibilitet, der kommer med det.

Nerja

Denne landsby er kendt for at være stedet, hvor den den spanske tv-serie “Verano azul” blev filmet. Nerja er en smuk landsby med en seværdig havudsigt og charmerende, små gader.

Dens gamle bydel byder på den typiske arkitektur fra Malaga-kysten, og så er det desuden et oplagt sted at nyde nogle af de lokale og lækre retter fra Malaga, såsom "ajoblanco”, som er en velsmagende, kold spansk suppe med mandler og sherry.

Benalmedena

Dette er en af de landsbyer med størst international turistmæssig interesse. Landsbyen Benalmadena ligger højt, så du har en fantastisk panoramaudsigt over det urbane område Arroyo de la Miel derfra. Benalmadenas kyst har masser af hoteller, golfbaner, kasinoer og en lystbådehavn, som du kan fornøje dig med, mens du er der. Lej en bil på ferien i Malaga, så du nemt kan komme til denne smukke by.

Estepona

Estepona har været en vigtig havn, der stammer 2000 år tilbage. Her finder du en blanding af gammel spansk tradition og moderne turisme takket været byens smukke strande. Playa de la Rada er en af de mest fantastiske strande i Malaga og den ligger lige i hjertet af landsbyen. Landsbyen har en marina og så ligger den temmelig tæt på Sotogrande, hvorfor Estepona er et paradis for vandsportsudøvere og golffanatikere.