Business

Mange mennesker i vores moderne verden får ikke sovet nok om natten. Der er måske lige en udsendelse i fjernsynet eller en film på Netflix, der er mere interessant, og derfor vågner man døsig og uoplagt op om morgenen.

Virksomhed

Bedste10.dk

Adresse

Dalbygade 40n, 6000 Kolding

E-mail

hej@bedste10.dk

Webside

https://bedste10.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 15. november

Ordentlig søvn er alfa og omega for din sundhed

Manglende søvn er ikke godt for produktiviteten på arbejde og i det travle familieliv - og det er bestemt heller ikke godt for kroppen! I gennemsnit sover vi mennesker i 1/3 del af vores liv, og det er dermed utroligt, at mange tager til takke med dårlige senge, der giver uoplagte morgener. Med en ordentlig seng kan du få noget ud af ”spildtiden”, og din krop vil helt sikkert takke dig for det.

Elevationssengen kan tilpasses til netop dine behov

Mange opfatter elevationssengen som et fancy stykke legetøj, som er med til at bringe endnu mere elektronik ind i det i forvejen fyldte hus, men dette kunne ikke være længere fra virkeligheden. Selvom elevationssengen er smart og har mange forskellige egenskaber, så er den et vigtigt arbejdsredskab for din krop.

En god elevationsseng kan tilpasses til både din krop og de små skavanker, som du måtte døje med, og dette kan eksempelvis være med til at aflaste hyppige perioder med ryg- eller hovedsmerter. Derfor bliver sengen et ligeså vigtigt arbejdsredskab som computeren på arbejdet - den er med til at aflaste din krop, således at du kan yde dit bedste om dagen.

Hvorfor gå på kompromis med 1/3 af livet?

Dette lyder sikkert som en stor salgsprædiken for sengebranchen, men hvis du virkelig tænker over det, så vil du sikkert opdage, at du med en normal seng går gevaldigt på kompromis med søvnkvaliteten. Som allerede nævnt, tilbringer vi 1/3 af livet i sengen, og hvorfor skulle denne tid ikke være ligeså vigtig, som når vi er vågne?

Kroppen har brug for maksimal afslapning, således at man kan restituere ordentligt i løbet af natten, og hvis der er mindre problemer og irritationsmomenter, så får man simpelthen ikke sovet ordentligt.

En standardseng er sikkert fin i perioder, men hvis du først har lagt dig i en god elevationsseng, så får du et helt andet syn på det at sove. Man føler sig mere veludhvilet, når sengen tager hånd om kroppen i løbet af natten, og den ordentlige søvn er alfa og omega for et sundt helbred generelt.

Fald ikke i tilbudsfælden

Hvis du er træt af at sove dårligt, så er det naturligvis oplagt at lede efter et godt tilbud på en elevationsseng, der kan en helt masse. Tilbuddene lover ofte store rabatter i forhold til normalprisen, og nuvel, der er da også gode prisbaskere derude. Faktum er bare, at hvis du alligevel har tænkt dig at investere i en ny elevationsseng, så bør du vælge ud fra dine behov i højere grad end ud fra prisen. Det er ikke værd at spare et par tusind kroner på en seng, du skal leve med i 15 år eller mere, hvis den ikke passer til dine behov. Derfor kan der være god fidus i at besøge en lokal sengeforhandler og prøve en masse senge på egen krop.

Hvis der er en særlig god elevationsseng, som er lige i øjet, så få produktnummeret med og slå det op på nettet - man behøver ikke at handle der, hvor man har prøvet sengen. Ofte kan en konkurrent klare en bedre pris på den samme seng, og her kan en hurtig Google-søgning hjælpe dig godt på vej. God søvn er bestemt et undervurderet privilegie, og det er derfor på ingen måde snobbet at have en elevationsseng i soveværelset - det sender blot et signal om, at du tager din krops velbefindende alvorligt.