Business

Selvom dit badeværelse som regel er en lille del af huset, gør det ikke noget, at det er et rum, der er flot og godt indrettet.

Virksomhed

I/S Smed

Adresse

Sennelsvej 66, 7700 Thisted

Telefon

97 98 60 44

E-mail

mail@issmed.dk

Webside

https://issmed.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. november

Ønsker du dig et helt nyt badeværelse?

Er du ikke tilfreds med dit badeværelse, kan du lave et helt nyt. Det kan være, at dit badeværelse ikke har de rette funktioner til dine og resten af husholdningens behov, men det kan også være, at du bare savner en ny indretning og stil i rummet.

Har du nogle specielle behov?

Når du skal til at finde det helt rette badeværelse, er det en god idé først og fremmest at overveje, om du har nogle specielle behov. Hvis du bor sammen med din familie, og I har små børn, kan det være, at I ville have stor gavn af et badekar. Det kan også være, at I er et par, der ville synes, at det var lækkert med to håndvaske. I hvert fald er det godt at vide, hvis du har nogle specielle behov, så det bliver lettere at finde det perfekte badeværelse.

Søg inspiration til dit nye badeværelse

Det er nemt nok at sige, at du ønsker dig et nyt badeværelse, men ved du, hvordan det skal se ud? Hvis ikke du allerede har en idé til, hvordan det skal se ud, kan du gå ud og søge en masse inspiration. Du kan både lede efter gode idéer til indretning, tilbehør, materialer, farver med mere. Inspirationen kan du finde på både nettet, i boligmagasiner og i boligforretninger. Du kan eksempelvis tage billeder eller notere alt, hvad du finder, som du godt kan lide.

Opsætning af dit badeværelse

Når først du har søgt inspiration og fundet det rette badeværelse, skal det bare skiftes ud med det gamle. Til det får du nok brug for nogle forskellige håndværkere, der kan hjælpe dig. For eksempel kan du finde en VVS installatør i Thisted her.