Business

Gennem de senest år er fokusset på mental sundhed og velvære steget.

Virksomhed

Forever Enjoy

Adresse

Bakkegårdsvej 4, 7742 Vesløs

Telefon

60 17 19 08

E-mail

foreverenjoy55@gmail.com

Webside

http://www.forever-enjoy.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. september

Øget fokus på mental sundhed

Nye behandlingsmetoder vinder frem, og på internettet finder du et hav af forskellige råd og teknikker, som kan forbedre din sundhed - både fysisk og mentalt.

Inden for mental sundhed og velvære vinder en række af forskellige behandlingsmetoder frem. I denne artikel kan du få et kort overblik over populære og alternative behandlingsmetoder.

Health Mentors

En Health Mentor er en holistisk behandler, der anser individer som værende helheder frem for at være opbygget af forskellige enkeltdele. Der fokuseres derfor på både kosten, psyken og livsstilen m.m. En af fokuspunkterne for Health Mentors er, at kroppen får de byggesten, som den har brug for.

For at kroppen kan være intakt og i balance har den brug for den nødvendige kost. Du får derfor rådgivning inden for kost og kosttilskud og evt. homøopati. Ifølge Health Mentors har kroppen en unik evne til at selvhele, hvis den får de rette betingelser.

Magnetterapi

Magnetterapi har i de seneste år vundet frem som en hjælp mod folkesygdomme som gigt, migræne og en lang række af forskellige tilstande, der ofte ses hos ældre mennesker. Magnet behandlingen forbedre blodets evne til at optage og transportere ilt, hvilket også påvirker blodcirkulationen positivt. Magneterne forbedrer derudover også blodets og kroppens evne til at udskille affaldsstofferne.

Bars behandling

Bars behandling er en anden behandlingstype, som vinder frem i Danmark. Her arbejdes der med 32 punkter på vores hoved, hvor der gennem let berøring skabes en afslapning både fysisk og psykisk. Hvert punkt relaterer til forskellige områder i dit liv, blandt andet, kontrol, kommunikation, relationer, glæde, krop, håb og drømme. Når der berøres let på punkterne, opløses de bevidste/ubevidste blokeringer og tankemønstre, som du har opbygget igennem dit liv.

Bars kan afhjælpe/mindske tankemylder, angst, fobier, lavt selvværd, stresssymptomer, spændinger i kroppen, traumer, “fyldt i hovedet”, symptomer på “bogstav” diagnoser og en række andre områder, som giver dig uro i dagligdagen.

Bars giver ro, øget overskud og energi.