Business

Med buffet skal man ikke tage stilling til, hvad der skal vælges på menukortet, og det gør hele restaurantoplevelsen særdeles nemmere.

Virksomhed

Restaurant Limfjorden

Adresse

Havnegade 18, 7900 Nykøbing Mors

Telefon

97 72 03 59

Webside

https://restaurantlimfjorden.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 3. april

Nykøbing Mors’ bedste buffet

Men selvom man går og glæder sig til eksempelvis weekenden, hvor man skal ud at spise, så er der oftest en hel del af os, som allerede på forhånd vælger at nærstudere menukortets valgmuligheder, så vi er sikre på, at vi vælger det helt rigtige. For man skulle nødigt vælge forkert, så middagen ikke bliver helt så god som forventet. Oftest er det dog svært at vælge én ting ud fra et menukort, som byder på en masse lækkert, og derfor er der også mange, som når at ombestemme sig et hav af gangen, inden de overhovedet besøger restauranten, for så at vælge noget helt tredje, når først tjeneren har spurgt efter ordren. Der findes heldigvis en løsning på det problem, og det er, at man går med den altid lækre buffet.

Et spændende udvalg

Vælger man buffet, så får man lov til at prøve lidt af alt det, som hjertet begærer, og det er noget, langt de fleste sætter stor pris på, da man på helt automatisk vis også undgår problematikkerne ved blot at skulle finde én enkelt ret.

Hos Restaurant Limfjorden har de gjort en dyd ud af at skabe en lækker grillbuffet hver eneste weekend, hvor der intet mangler, og hvor der med garanti er et stort udvalg af lækre retter. Buffeten er også skabt således, at der er er noget for hele familien, så man kan trygt hive en stor flok med og være sikker på, at alle er tilfredse og mætte. Er man en hund efter dessert, eller skal børnene forkæles en ekstra gang, så er der også mulighed for tilkøbe softice til buffeten.

Når vi siger, at der er noget for enhver smag, så er det med god grund. Deres buffet byder nemlig på alt fra lækre forretter til kød af høj kvalitet til et stort udvalg af mexicanske retter. Forretten lyder blandt andet på suppe, nachos og fiskeretter. Hovedretterne lyder på stege af blandt andet okse, gris, krondyr og mange flere. Som tilbehør er der ikke gået på kompromis med saucer, brød, kartoffelretter og meget andet, som gør udvalget endnu bedre. Der er derfor god grund til at begive sig i kast med en lækker buffet, næste gang I skal ud at spise.