Business

En af de sengetyper, der har nydt størst popularitet indenfor de seneste år, er kontinentalsengen, som efterhånden er ved at være en klassiker på sengemarkedet, hvilket er med god grund.

Virksomhed

Bedre Nætter ApS

Adresse

Ansvej 29, 8620 Kjellerup

Telefon

78 75 00 77

E-mail

Kontakt@bedrenaetter.dk

Webside

https://www.bedrenaetter.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 5. oktober

Konstant komfort med en kontinentalseng

Ikke nok med at kontinentalsengen tilbyder et utrolig højt komfortniveau, så er den samtidig karakteristisk rent visuelt, hvor den i høj grad er med til at bidrage til soveværelsets æstetik og rummets personlighed. Hvis du overvejer at investere i en kontinentalseng, men ikke lige ved hvad man skal være opmærksom på i denne henseende, kan du forhåbentlig få lidt nyttig information med på vejen her.

De tre lag

En kontinentalseng består af tre lag: underseng, springmadras og topmadras. Det er således det ekstra sengelag, der giver kontinentalsengen sin karakteristiske højde og udtryk. Det er som oftest en boksmadras, der udgør sengens fundament, hvorefter spring- og topmadrassen supplerer, og sikrer dig en optimal nattesøvn. Højden gør det ligeledes lettere at komme i og ud af sengen, hvorfor kontinentalsengen er ekstra nyttig til folk, som har nogle bevægelsesmæssige udfordringer. Hvis du er på udkig efter en ny seng, kan du altså med fordel overveje denne løsning. Du kan finde et stor udvalg af kontinentalsenge, hvis du følger linket her.

Madrasserne

Kontinentalsengens midterste element, som består af springmadrassen, er umiddelbart det vigtigste. Springmadrassen består af to separate dele, som dog omsluttes af ét enkelt betræk. Sengen kan således have samme fasthed over det hele, men hvis du og din partner ønsker forskellige fastheder, er det altså også muligt at tilpasse springmadrassen individuelt. Topmadrassen udgør det sidste komfortlag, og disse kommer, som du sikkert allerede ved, i et væld af forskellige udgaver. Mest almindelige er topmadrasser, som enten består af latexmateriale eller memory-skum. Latexmadrasserne er naturlige, fastere og mere åndbare, hvorimod memory-skum, som former sig efter kroppen, er blødere og lidt mere aflastende. Valget er et spørgsmål om budget og præferencer.