Business

Der er rigtigt mange over hele verden, som er begyndt at ryge e-cigaretter, mens mange andre måske overvejer at komme i gang med det. Det skyldes især, at e-cigaretterne er et langt sundere alternativ til at ryge almindelige cigaretter.

Virksomhed

Eclshop

Adresse

Thorslundsvej 3, Box 18, 5000 Odense C

Telefon

31 17 78 79

E-mail

info@eclshop.dk

Webside

https://eclshop.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. januar

Kom godt i gang med e-cigaretter

Dampen fra e-cigaretterne er mindre skadelig end røgen fra cigaretter, og derfor kan det være klogt at overgå til at ryge e-cigaretter.

Det behøver ikke at være særligt kompliceret at finde rundt i de forskellige muligheder, som e-cigaretterne giver. Der findes et væld af forskellige e-cigaretter og e-væsker, som man kan benytte sig af, men det handler blot om at prøve mulighederne af, og så finder man hurtigt frem til den rette e-væske.

Læg ud med et startsæt

Hvis man skal til at begynde med at ryge e-cigaretter, så kan man heldigvis nemt komme i gang, fordi der findes nogle forskellige startsæt. Således kan man komme godt i gang med en af de klassiske løsninger for en nystartet ryger, som fungerer for mange. Hvis man er interesseret i at undersøge, hvad sådan en startpakke kan indeholde, kan man se mere her.

Selvom man kalder det en startpakke, skal man dog ikke lade sig narre. Der er nemlig rigtigt mange erfarne rygere, som stadig benytter sig af starter cigaretterne med små dampmængder. Hvis man dog vil skrue ned for mængden af damp i sin e-cigaret, bør man overgå til nogle mere avancerede modeller.

Prøv nogle forskellige e-væsker

En af fordelene ved at ryge e-cigaretter er selvfølgelig også, at man kan variere meget imellem forskellige smage. Der findes e-væsker med masser af forskellige smagsvarianter såsom frugtsmage, tobak og andet. Derudover kan man også selv bestemme sig for, hvor meget nikotin man ønsker at have i sin e-væske. Blandt andet kan man forsøge sig med en Shake-N-Vape løsning, hvor man selv blander den nødvendige mængde af nikotin i en smagsbase.