Business

Uanset om du er helt grøn, når det kommer til e-cigaretter eller e-væske, eller du er det, man kalder en garvet damper, så kan udvalget af e-væske være intet mindre end overvældende.

Virksomhed

Elekcig AB

Adresse

Mäster Johansgatan 6, 21121 Malmö

Telefon

71 99 67 30

E-mail

info@elekcig.dk

Webside

https://www.elekcig.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. januar

Hvilken E-væske skal du vælge? Få svaret her

På mange danske webshop er der mildest talt et bredt sortiment af e-væske. Eller rettere sagt: Der er et næsten uendeligt udvalg. Så hvilken e-væske skal du dog vælge?

Det handler selvfølgelig om smag og behag, men der er alligevel et par tommelfingerregler, du kan følge.

Gammel ryger, der søger nye jagtmarker?

Er du en af dem, der har lagt cigaretterne på hylden, og gerne vil bruge en e-cigaret i stedet for? Så kan det være en god idé at vælge nogle af de mere neutrale og klassiske smage inden for e-væsker. Det giver en mere autentisk oplevelse.

Skifter du fra cigaretter til e-cigaret, kan der derfor være en idé i at vælge nogle af de helt klassiske tobakssmage.

Og i samme ombæring er det værd at stille sig selv spørgsmålet: Med eller uden nikotin?

Er du vant til nikotin fra snus eller cigaretter, vil du nok sætte pris på, at der også er nikotin i din e-væske. Er du omvendt hverken vant til eller afhængig af nikotin, findes der også et tilsvarende stort udvalg af e-væsker uden nikotin.

Hvor ofte vil du dampe?

Hvor ofte, du damper (eller ønsker at dampe), kan også have indflydelse på, hvilke e-væsker du bør vælge.

Damper du ofte og hyppigt, vil du måske foretrække en mere klassisk og neutral smag såsom vanilje, tobak, mentol eller lignende. Så kan du altid gå lidt mere til den ved festlige lejligheder, eller når trangen melder sig.

Damper du sjældnere og måske bare for sjov? Så kan du gøre oplevelsen lidt mere festlig ved at vælge mere interessante smage såsom e-væsker med jordbær, æble, energidrik, cola og så videre.

Optimal dampning - husk dine coils

En coil er den del af din e-cigaret, der opvarmer din væske til damp gennem væger, som suger væsken. Derfor er coilen måske den mest centrale del af din e-cigaret. Ligesom væger i et tændt stearinlys ikke holder evigt, gælder det samme for dit coil.

Coils bliver med tiden slidte, og så er det tid til at skifte, så du kan nyde din damp under optimale omstændigheder. Og når det er tid til at skifte, kan du jo også overveje, om du hellere vil have en coil med en anden modstand? Der findes mange coils med forskellige modstande, lige fra 1 Ohm til 3 Ohm.