Business

Det er ikke altid lige nemt at finde ud af, hvad man skal give i gave.

Virksomhed

Flyjura

Adresse

Borupvang 3, 2750 Ballerup

Telefon

71 96 54 54

E-mail

info@flyjura.dk

Webside

https://flyjura.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 20. december

Hvad skal du give i gave?

Er du typen der venter med at handle julegaver ind til sidste dag? “Hvorfor spilde hele måneden på at købe gaver, når man kan få det overstået på én dag”, er sikkert din tanke. Det kan også være du mangler en gave til pakkelegen? I så fald er denne købsguide til dig. Hvis du tænker som os, hvorfor ikke bare få det overstået via nettet, hvor mulighederne er tæt på uendelige.

Vi har udvalgt en masse spændende gadgets, som du sikkert ikke tænkte på eksisterede, der samtidig ikke vil skuffe modtageren. Læs med her.

Emoji julekugler

Er du blevet træt af at se på dine forældres juletræ, der er en tro kopi af det juletræ de havde i 2017, 2016, 2015? Pynt juletræet op med sjove emoji julekugler og gør julen i 2018 til noget helt specielt. Køb disse, og hæng dem op med det samme de er udpakket. Moderniser julen i år, og i 2019, 2020 og 2021.

Scratch World Map - Verdenskort

Søger du en gave til typen der konstant er på farten? Den eventyrlystne du ser på sociale medier, som konstant rejser rundt, som om penge gror på træerne? Denne gave er den perfekte overraskelse til denne person. Hvert land der er blevet besøgt, bliver skrabet væk. Udfordre personen til at skrabe hele verdenskortet.

Været ude for en flyforsinkelse inden for de sidste 3 år? Lad os hente din forsinket fly erstatning.

Hollywood spejl

Har du en i familien, der skjuler sin indre hollywood-stjerne eller rockstar? Giv dem et Hollywood spejl i gave og se den indre stjerne blive til virkelighed. Lysene i siderne gør dette spejl til det helt perfekte til stjerneklare selfies og til at plukke brynene og diverse områder.

LED lampe til klædeskabet

Du står op før kæresten, selvfølgelig, hvem ellers, der er bæl mørkt og du skal finde dagens outfit. Denne lampe er perfekt til klædeskabet. Akkurat nok lys til at se tøjet, og ikke forstyrre din partners søvn, selvom det er ret fristende. Den er let at montere, og bruger ikke særlig meget batteri, da den kun er tændt, når du skal vælge tøj, og hvor tit gør du det i løbet af en dag? Du fører blot hånden forbi sensoren og lyset tændes.

Fidget cube

Juleferie betyder også for nogle, læseferie, og dette hænger oftest sammen med eksamensstress. Forkæl den studerende med en fidget cube, der giver de rastløse fingre noget at arbejde med. Cuben har 6 forskellige funktioner og kan drejes, klikkes, vippes, skubbes og kobles af og på. Vi føler os allerede afstressede bare ved tanken.

Du behøver ikke tage i udlandet for at finde fede gadgets til dem du holder mest af - du kan sagtens finde ovennævnte på danske webshops. Således undgår du både et af lufthavnenes travleste perioder, julen, og du undgår også flyforsinkelser, som kan suge hele julestemningen ud af ens krop.