Business

Der er mange, der synes, at december er den travleste måned på hele året, og det kan der være mange grunde til.

Virksomhed

Room for More

Telefon

71 74 10 72

E-mail

info@roomformore.dk

Webside

https://www.roomformore.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 9. januar

Har du valgt at indrette dit hjem på ny i december?

Er man dog i god tid i forhold til julegaver og arrangementer, så behøver julemåneden ikke at være mere travl end normal. Plejer du altid at være i god tid, og har du valgt at indrette dit hjem på ny i julemåneden, så du troede du havde færre ting at tænke på i det nye år, så kan du her få gode råd til, hvordan du kommer i mål med dit projekt – det er nemlig ikke noget, man bliver færdig med på én dag.

Tag ét rum ad gangen

Når du skal indrette dit hjem anderledes og på ny, kan det hurtigt blive uoverskueligt, hvis du ikke tager ét rum ad gangen. Hvis man tænker på alle rum på én gang, kan det virke overvældende, og måske kommer man ikke ordentligt i gang. Eksempelvis kan du begynde med et af de rum, der skal bruges til jul – det kan nemlig være en motivation til at komme hurtigt i gang. Leder du efter nye møbler til eksempelvis spisestuen, så kan det være, at møbler fra Egon Eiermann er noget for dig og din familie. Når entréen skal laves om, kan det være, at et eller flere spejle fra AYTM falder i din smag. Der er nemlig mange muligheder og mange rum, man skal tage stilling til.

Sørg for at der er en rød tråd igennem husets rum

Når man tager ét rum ad gangen, bliver det mere overskueligt, men man mister dog også en smule overblikket over huset som en helhed. Sørg for at indrette med en rød tråd igennem huset så man ikke bliver forvirret, når man træder ind. På Roomformore.dk kan du søge inspiration til indretningen af hele huset.