Business

Ønsker du at vækste din forretning? Der er masser af muligheder for at skabe øget omsætning og vækst i din virksomhed. Læs her og få inspiration til, hvordan du gør.

Virksomhed

Nem Advokat

Adresse

Stationsparken 26.2, 2600 Glostrup

Telefon

70 20 41 61

E-mail

info@nemadvokat.dk

Webside

https://www.nemadvokat.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 20. marts

Guide: Sådan tager du din virksomhed til næste niveau

Driver du virksomhed, og ønsker du at tage den til næste niveau, er der masser af tiltag, du kan foretage dig. Det hele handler om at drive en sund virksomhed med en god likviditet, der gør det muligt for dig at vækste. Herunder får du indblik i, hvordan du gør, hvis du vil gøre din virksomhed større og sundere.

Undgå konkurs: Hold styr på din økonomi

Uanset, om du driver en mindre enkeltmandsvirksomhed, et interessentskab eller et anpartsselskab med mange medarbejdere, er det vigtigt, at du har styr på din økonomi. Hvis ikke du er regnskabsmand, eller ikke kan overskue at stå for regnskabet på egen hånd, kan du med fordel tage fat i en revisor eller bogholder, som kan holde styr på finanserne for dig.

På den måde får du overskud til de opgaver, der er interessante for dig – og vigtige for din virksomheds fremtid. Det sidste, du har lyst til, når du er selvstændigt erhvervsdrivende, er at ende i en konkurs.

Indgiver du selv eller en af dine kreditorer en konkursbegæring for din virksomhed, kan du ende i konkurskarantæne, der betyder, at du ikke kan indgå i ledelsen i en virksomhed med begrænset hæftelse. Det bliver altså svært for dig at fortsætte livet som selvstændig eller iværksætter, når først du har involveret i en konkurs. Vil du vide mere om, hvad konkurskarantæne er, kan du klikke her.

Sørg for, at der er likviditet i din virksomhed, ved at bruge færre penge, end du tjener. Lad være med at låne penge, hvis du ikke er sikker på, at det er i en investering, der betaler sig selv hjem igen.

Meld dig ind i et iværksætter-netværk

Der er masser af iværksætter-netværk for selvstændige, hvor du kan skabe kontakt til sparringspartnere og potentielle kunder. I Nordjysk Iværksætter Netværk (NiN), der er et samarbejde mellem Væksthus Nordjylland og de lokale erhvervskontorer, har du mulighed for at få professionel erhvervsrådgivning og sparring.

Du kan samtidig undersøge, om der er et sponsornetværk i den lokale sportsklub, som du kan melde dig ind i. Ofte kan dét, at være medlem af et sponsornetværk, føre til kontakt med potentielle kunder eller samarbejdspartnere, som kan skabe vækst i din virksomhed. Samtidig får du mulighed for at deltage i sociale arrangementer og dermed finde andre sportsinteresserede iværksættere og selvstændige, som du kan netværke med.

Tilmeld din virksomhed til StartUp Club Thisted

Hvis du har en nystartet virksomhed eller har haft en i en årrække, men har behov for at få hjælp til at vækste, er StartUp Club Thisted et tilbud, du bør undersøge. Her får du sparring og uvildig vejledning, så du er godt rustet til at tage din virksomhed til nye højder.

Her har du samtidig mulighed for at deltage i iværksætter-arrangementer, netværke med andre iværksættere, få individuel vejledning samt rådgivning hos en advokat, revisor eller et marketingbureau. Det koster 500 kr. at blive medlem af StartUp Club Thisted, hvorefter du kan få sparring og deltage i iværksætter-arrangementer, uden du skal betale ekstra for det.

Hvis du vil i gang, skal du tage kontakt til Thy Erhvervsforum. Efterfølgende får du kontakt til en iværksætterkonsulent, hvor du får mulighed for at gennemgå din forretningsplan. Her er der fokus på at finde frem til de styrker, svagheder, muligheder og trusler, der er for din virksomhed.

Du kan læse mere om, hvordan du bliver medlem, samt hvad den efterfølgende proces er, ved at klikke dig ind på Thy Erhvervsforums hjemmeside.