Business

Som familie er København muligvis en af de rejsedestinationer, der kan give mest muligt for alle parter.

Virksomhed

Hooked

Webside

https://gethooked.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 2. januar

Guide: Ferie i København – det skal du se

Her er mulighed for leg og læring, og samtidig har man mulighed for at kombinere det familiære med luksus, der kan være svær at finde andetsteds i Danmark.

Men København er også en by, der i de seneste år har været i rivende udvikling på mere eller mindre alle tænkelige fronter. For i takt med at den danske hovedstad har fået international anerkendelse og af flere omgange er blevet kåret som en af Europas mest interessante byer, er flere muligheder blomstret op, der i den grad gavner enhver familieferie og -udflugt.

I artiklen her har vi kort samlet nogle af de allermest populære familieattraktioner i København og beskrevet, hvorfor de har så stor en tiltrækningskraft i et familiært regi.

Noget for hele familien

En af de københavnske attraktioner, der for alvor har været populært for især familier, der ikke bor i nærheden af København, er attraktioner som Tivoli, Den Blå Planet og eksperimentariet. For selvom disse måske ikke har ændret sig besynderligt i de senere år, er det alligevel attraktioner, hvor alle aldersgrupper kan finde underholdning. Og netop denne tilgang har de ovenfornævnte attraktioner også været dygtige til at vedligeholde.

Men de store attraktioner er ikke de eneste, der har udnyttet mulighederne for at være interessante for hele familien. For med udgangspunkt i den samme alsidighed som ses i Tivoli eller på Eksperimentariet, har også restaurationsbranchen i København været dygtige til at inkludere alle.

Med koncepter som Street Food og community-dining har man nemlig mulighed for at prøve kræfter med en anderledes gastronomisk oplevelse – samtidig med at man kan finde noget, der falder i alle familiemedlemmers smag. Her kan du få en billig burger i København, men du kan også prøve andre madkulturer, der har fået sin plads sammen med traditionel dansk mad – så man kan kombinere og afprøve nye ting, som det passer en selv.

Et stort badeland for alle aldre

Besøger man København i sommerhalvåret, har man i dag også mulighed for at slå sig løs i de mange havnebassiner og strandområder, der er rundt i hele byen, hvad end man befinder sig på Østerbro, Frederikshavn eller i Valby.

Dette skyldes, at man faktisk har lavet badeområder rundt i hele byen. Her er havneområder fjernet, og i stedet har man erstattet det med bassiner, hvor familier og børn frit kan boltre sig i det friske saltvand, der omringer det meste af indre København. Alle områderne er patruljeret af uddannede livreddere, og for rigtig mange Københavnere er det blevet en helt almindelig del af byen.

Er man dog ikke meget for at skulle bade i de brede befærdede havnebassiner, kan man dog også vælge at tage S-toget med kun få stop til den nærmeste badestrand, hvor mulighederne for at få en god oplevelse mere eller mindre er 100% sikker.