Business

Du ved aldrig, hvornår uheldet er ude. Derfor er det altid en god idé at have styr på dine forsikringer, så du er godt dækket uanset hvad. Dog kan det være svært at finde hoved og hale i, hvilke forsikringer der er nødvendige at anskaffe.

Virksomhed

NEXT Forsikring

Adresse

Danmarksvej 26, 8660 Skanderborg

E-mail

mail@next.dk

Webside

https://next.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 23. januar

Guide: Disse forsikringer bør du altid have

Læs med og find ud af, hvordan du bedst muligt er forsikret, uanset hvem du er, og hvad dit erhverv er.

Indboforsikringen dækker skader på dine ting

En indboforsikring er den mest almindelige forsikring på markedet. Denne bør du have, uanset om du bor til leje eller har egen ejendom. Forsikringen dækker skader på dine ting i hjemmet. Skulle der eksempelvis opstå brand, indbrud eller vandskade i dit hjem, hvor dine ting enten mistes eller bliver beskadiget, så kommer en indboforsikring dig til gode. Forsikringen dækker nemlig værdien af de ødelagte ting.

For at du bliver forsikret bedst muligt via din indboforsikring, bør du gøre dig nogle overvejelser. Du skal først og fremmest finde ud af, hvad værdien på dine ting er. Derudover bør du tage højde for ting af særlig værdi. Det kan være smykker, en dyr cykel eller samlinger. For at være sikker på, at dine ting altid er fuldt dækket af din indboforsikring, bør du jævnligt opdatere den.

En ansvarsforsikring dækker skader på andre personer

Den anden forsikring, du som minimum bør have, er en ansvarsforsikring. Den er typisk en del af indboforsikringen. Med en ansvarsforsikring er du dækket i tilfælde af, at du skulle komme til at påføre et andet menneske skade. Det kan eksempelvis være, at du kommer til at cykle ind i en fodgænger, som falder og slår sine tænder. I dette tilfælde vil ansvarsforsikringen dække tandlægeregningen.

Du er altså ikke dækket, hvis ikke du har en ansvarsforsikring. Skulle du ved et uheld komme til at gøre skade på et andet menneske, kan du altså risikere at skulle af med en stor sum penge eller i værste tilfælde afdrage resten af livet.

Ulykkesforsikringen dækker kroppens skader efter ulykke

Den sidste forsikring, som du bør have, er en ulykkesforsikring. Denne forsikring dækker dig, hvis du skulle få en varig skade på din krop i forbindelse med en ulykke. Forsikringen virker sådan, at du modtager et engangsbeløb – en erstatning, som du har fri rådighed over. Det er også gældende, selvom det er ikke er en person, der er skyld i, at du kommer til skade. Det kan ligeledes være en maskine eller andet.

Det er vigtigt at understrege, at forsikringen udelukkende dækker varige skader på kroppen med en vis grad af alvorlighed. Dette kunne eksempelvis være invaliditet.

Find en udbyder, der opfylder dine krav

Der findes mange udbydere på forsikringsmarkedet. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig godt ind i, hvad forskellen er på de forskellige tilbud. Fokuser på, hvad dine krav er, og om disse opfyldes. NEXT er et eksempel på en udbyder af forsikringer. Det særlige ved NEXT er, at de tilbyder forsikring online, hvilket både er billigt, simpelt og sikkert. Ønsker du at vide mere om NEXT, så læs mere her.