Business

Når du nu alligevel har investeret i en god bil hvorfor så ikke sikre, at det får et fint og trygt hjem at være i, når den ikke er på landevejen?

Virksomhed

Bango A/S

Adresse

Højgårdsvej 25, 8620 Kjellerup

Telefon

86 82 20 88

E-mail

info@bango.dk

Webside

https://www.bango.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. juni

Forkæl bilen med en god garageport

Der findes mange flotte garageporte i forskellige stile og prisklasser, og der er helt sikkert også en, som passer til din bil. Se mere her.

Den rigtige port kan mere end bare at lukke op og i

Måske er du ikke lige klar over det, men en garageport er ikke bare en garageport. De har faktisk meget forskellige egenskaber, og hvilken du bør vælge, afhænger af dine behov. Her kommer der en lille lynguide i typer af garageporte:

- Vippeporte: Denne type port er skabt i et helt lige stykke, og den kræver derfor lidt mere plads, når den skal åbnes. Det er en klassisk port, som er anvendt i mange garager.

- Ledhejseport: En ledhejseport er, som navnet indikerer, opbygget i led. Det gør, at den åbner lodret opad og derefter ligger under loftet. Det sparer meget plads, både over loftet og foran porten.

- Rulleporte: Rulleporten fungerer langt hen ad vejen på samme måde som en ledhejseport, da den også er konstrueret i led. Men i stedet for at køre hen over loftet ved åbning, rulles denne op i toppen. Det giver endnu mere plads langs loftet til opbevaring eller opsætning af belysning.

Slip for tunge og besværlige løft

At løfte en garageport op og i flere gange om dagen kan være en belastning for arme og ryg. Mange garageporte kan installeres med portautomatik og kan således åbnes ved bare et enkelt trykt på en kontakt. Garageporten kan også installeres med en fjernbetjening, så du hurtigt kan parkere uden at skulle ud af bilen. På denne måde kan du let og elegant parkere bilen og samtidig komme hjem i tørvejr.