Business

Du behøver ikke længere altid at sige det med blomster eller en flaske vin. Det har ofte være den lette og nemme løsning, når der skulle gives vært- eller værtindegaver.

Virksomhed

Prebens Vinhandel

Adresse

Gågaden , 7900 Nykøbing Mors

Webside

https://prebensvinhandel.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 8. marts

Flotte lokale gavekurve fra Mors og Thy

Heldigvis har flere forretninger formået at komme med gode alternativer til de personlige og glædespredende gaver. Gavekurven kan nemlig findes i flotte og lokaleudgaver, som kan være den perfekte gave til netop det arrangement, som du skal til!

Vinhandlen fra Nykøbing Mors

Hos Prebens Vinhandel finder du flotte og lokale gavekurve i forskellige udgaver og variationer. Her er både kvalitet og det lokale præg i fokus. Faktorer der virkelig gør gavekurvene fra vinhandlen unikke. Blandt byens nærtliggende områder findes der forskellige produkter, som er anerkendte fra alle de lokale. Blandt disse produkter kan du bl.a. finde:

oFra Thy kan du bl.a. finde deres fantastisk gode og hjemmelavede gin, samt snaps. Virksomheden Thya, der er udbydere af deres gin, har i samarbejde med Anders Bilgram, destillatør og ejer af Nordisk Brænderi, produceret en gin med indsamlede granskud fra selveste Thy Nationalpark. En lokal hærlighed.

oFra Mors kan du finde lokalproduceret øl specielt lavet til Prebens Vinhandel, samt den velkendte rapsolie fra Morsø Oliemølle. Udover rapsolie, så laver Morsø Oliemølle også pesto og krydderolier, og kan også findes i gavekurvene fra Prebens Vinhandel som den perfekte gave.

oFra Salling kan du finde den ellers landspopulære Thise Ost, hvor smagen fra både Vesterhavets brus, samt vinden i græsset og køernes viftende øre på de frie marker.

Gavekurvene fra vinhandlen

I Prebens Vinhandlen kan du vælge imellem et bredt sortiment af gavekurve. De har mange forskellige specialiteter, der i de fleste tilfælde har afstamning fra de nærtliggende lokalområder. Her starter priserne fra kun 150 kroner, og herefter sætter kun fantasien grænser for, hvor stor din gavekurve skal være til din gavemodtager.

Det kan gavekurvene bruges til

Uanset om du står i en situation, hvor I mangler en gave til fødselsdage, jubilæer, receptioner, mors dag, fars dag eller blot vil give en gave, til en du holder af, så hjælper de dig med at skræddersy den helt rette gavekurv til dig. Er din gave til en lokalbeboende fra nærtliggende områder til Thy, Mors eller Salling, så bør gavekurven fra Prebens Vinhandel være blandt dine topprioriteter som gavevalg. En gave med lokale goder holder alle af. Hvem vil ikke modtage en kurv fyldt med de lokale hærligheder, som både familie og venner holder af?