Business

Set globalt ligger Danmark i toppen for at være et miljøvenligt land og gøre sit for at opfylde klimakvoterne. De store firmaer som Vestas bidrager stærkt med at få sat vindmøller op rundt omkring i Danmark.

Virksomhed

Elektriker Tilbud

Webside

https://3elektrikertilbud.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 15. marts

Energiforbrug i Danmark

I 2017 dækkede vindenergien op til 43% af vores samlede elforbrug. Dog er der områder i Danmark, hvor der er et stort fokus på en decentral energiproduktion.

Thisted Kommune

Strømmen der bliver leveret i Thisted kommune er meget ’Gør det selv’ præget. Her er der nemlig et stort fokus på en decentral energiproduktion, som skabes igennem solcelle-netværker, kraftvarmeværker, solvarmepaneller og varmepumpeanlæg.

Dette har gjort, at over 85% af energien kommer fra vedvarende energi i kommunen.

Thisted Kommune har spillet en stor rolle for at lade erhvervslivet inden for vedvarende energi blomstre. Der findes ikke et andet sted i Danmark med sådan et stort område af vedvarende energi som i Thisted Kommune.

Positivt boost til håndværkerne

Den store efterspørgsel og bevidsthed omkring en vedvarende energi, har også medvirket til flere nye jobs til håndværkerne i kommunen. Herunder især elektrikere, hvor deres viden og kunden er en nødvendighed til sådanne opgaver.

Opmærksomheden omkring den grønne profil i Thisted gør sig gældende i erhvervslivet, men også blandt den brede befolkning i byen generelt.

Ligegyldig hvilken position man sidder i, kan man i Thisted indhente en uforpligtende dialog med en elektriker via portalen 3elektrikertilbud under fanen elektriker Thisted.

3 hurtige tips til at spare på strømmen

Nedenstående her finder du en tre konkrete tips til hvordan man kan spare på sin elregning.

- Mindre standby tid: Undgå standby tid på tv’et. Slukkes der for tv’et via fjernbetjeningen, bruger tv’et stadigvæk strøm. Dette er på trods af den forbedrede teknologi. Løsningen kan være en energispare-skinne, som sørger for at slukke de forskellige apparater, ligeså snart de går på standby.

- Køleskabet: Køleskabet er i hjemmet et af apparater, der bruger mest strøm. Derfor er et godt råd at holde en god temperatur på -18 grader i fryseren og 5 grader i køleskabet. Ydermere bør man være opmærksom på at få sine madvarer kølet af hurtigst muligt, da ’varme’ retter kræver ekstra strøm for at blive nedkølet.

Et godt tip er derfor at vente med at køle/fryse sine varme retter ned, indtil de er blevet køligere.

Det modsatte gør sig også gældende. Hvis man har en frostvare, er det en god ide at lade det tø op i køleskabet, da du herved sparer energi for at holde køleskabet koldt.

- LED pærer: Det er en rigtig god ide at udskifte sine el-glødepærer med LED pære. LED pærer er dyrere i førstehånds køb, men på sigt er besparelsen større. Ikke nok med at de holder dobbelt så lang tid, sparer man også mere strøm.