Business

Tag et smut forbi udlandet i efterårsferien og få et afbræk for hverdagen.

Virksomhed

C&C Travel

Telefon

3315 3322

E-mail

cctravel@cctravel.dk

Webside

https://cctravel.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. oktober

Det er blevet koldt i Thisted – hvad med at tage sydpå?

Thisted er et dejligt sted, men det er nu også fantastisk at opleve nye kulturer og en anden temperatur. Tag i din efterårsferie eller juleferie til en destination, som tager væk fra det kolde vejr og de tykke jakker, inden det for alvor bliver jul og vinter.

Rejser bliver skabt med et menneskeligt ansigt

Når bladende falder, stiger humøret – i hvert fald hvis du har sikret dig en efterårsferie på det helt rigtige hotel og med præcis det værelse, du ønsker dig. Der er masser af rejser at vælge imellem, når skolernes efterårsferie sætter ind. Foretrækker du en charterferie, er destinationer som De Kanariske Øer, Cypern, Tyrkiet og Grækenland ideelle til et afbræk. Skolernes efterårsferie varer en hel uge, og der er derfor masser af plads til en masse gode oplevelser.

Der må være nogen af vores 43.553 indbyggere, der trænger til at komme væk på ferie og hverdagen. Du har sikkert besøgt nationalparken op til flere gange i den tid, du har boet i kommunen og gerne vil noget andet den her ferie end at samle kogler og kastanjer i skoven. Mange af vores hverdage er inden for kommunens grænse, og vi har brug for afveksling. Det er vigtigt at opleve andre kulturer og andre måder at leve på, det kan også findes inde for landets grænser, det er dog en noget større forskel på udlandet og lille Danmark. Når mennesker mødes, bidrager det til en større forståelse, som bygger bro mellem forskelligheder.

Hvilke rejser banker dit hjerte for?

Der findes lige så mange slags drømmerejser, som der findes mennesker. Nogle drømmer om at dase på stranden, andre pakker vandrestøvlerne og vil ud og være aktive. Nogle ønsker at opleve verdens kulturskatte, mens andre gerne vil imponeres af naturens skønhed. Uanset om du er til det ene, det andet – eller måske lidt af det hele, så er det uden tvivl muligt at skabe en dejlig ferie i efterårsferien.

Er du til all Inclusive og bare skal have den helt store afslapning, så er der en masse flotte og meget varmere lande, der er værd at tage et smut forbi i efterårsferien. Her skal du tage stilling til, om du ønsker at tage til et børnevenligt reservat, eller det skal være mere voksent. Man kan også kigge efter afbudsrejser op til efterårsferien, for måske er du så heldig at finde din drømmerejse til billigere penge end normalt.

Få mest ud af din ferie ved at være så meget inde over processen som muligt og planlæg i så mange detaljer, som du ønsker. Med Cctravel.dk kan man rejse til at spændende udvalg af de absolut mest spændende destinationer. Rejserne bliver bygget på åbenhed og med ønsket om at de også beriger de mennesker, du møder på din vej. Rejserne er mest baseret på spændende oplevelser, hvor naturen fylder en stor del af rejsen.

At rejse på ferie er lykken for mange

Kom ud og opleve verden imens bladende falder af træerne hjemme i kolde Danmark. Der er rige muligheder for at finde et side, som tilbyder lige det hotel og den destination du ønsker at besøge. Her dag, faktisk op til flere gange om dagen, flyver danskerne til spændende destinationer, der lyder på alt fra strandhoteller til kulturelle hovedstæder.

Rejser du alene, med vennerne, kæresten eller hele familien? Der er mange parametre, der spiller ind, alt efter hvem du tager på ferie med. Hotellet skal matche jeres behov og krav, så I kan få den bedste oplevelse muligt. Vejret skal selvfølgelig være varmt for at få et afbræk for den kolde tid, inden det for alvor bliver vinter. Hvor lang skal turen være, og hvad vil I gerne bruge tiden på - storby, strand eller naturoplevelser?