Business

Dahl & Gravesens Murerfirma ApS hjælper kunder med forskellige mureropgaver på daglig basis.

Virksomhed

Dahl & Gravesen's Murerfirma

Adresse

Ballerumvej 39, 7700 Thisted

Telefon

40 85 54 08

E-mail

murer@dahl-gravesen.dk

Webside

http://dahl-gravesen.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 24. april

Den lokale murer

Firmaet, der har hovedsæde i Thisted, er den lokale murer, du har brug for, når du står og mangler hjælp til en mureropgave. Virksomheden startede op med blot to medarbejdere i 2016. Men da efterspørgslen hos dem hurtigt steg, er de i dag et team på otte mand. Dette team står klar til at hjælpe dig, om det er små eller store opgaver, og løser hver dag mureropgaver i lokalområdet omkring Thy og Hanstholm. De er unge og innovative, med blandt andet en DM-titel at prale af. De løser opgaver efter moderne og nye teknikker, og tænker gerne innovative løsninger ind i deres virksomhedskultur.

Løsninger tilpasset dine ønsker

Hos Dahl & Gravesen Murerfirma sætter de stor fokus på høj kvalitet, og tilpasser altid denne, i sammenhæng med dine ønsker, i en mureropgave. De mener at, det er vigtigt at tilpasse opgaven til kundens ønsker, og vægter et samarbejde med kunden højt. Et godt samarbejde mellem kunde og firma er en fordel, da det via dette, bliver nemmest og mest optimalt, at opfylde de ønsker og behov, der er ønsket i et projekt. På denne måde skabes der også en høj tilfredshedsrate, og tilfredse kunder vender oftest tilbage til de steder, hvor de ved, at servicen og kvaliteten er i top.

Et væld af mureropgaver

Om du har brug for en murer til at hjælp med reparation, ombygning eller fugning af en tilbygning, kan du hos Dahl & Gravesens Murerfirma altid få den professionelle hjælp, som du står og mangler for at opnå den bedst mulige løsning.

Firmaet tilbyder blandt andet hjælp til følgende:

- Nyt badeværelse

- Nybyggeri

- Støbning

- Opmuring

- Tilbygning

- Reparationer

Så hvis du har brug for en murer, kan du få hjælp af den lokale murer i Thisted, der står klar til at hjælpe dig med dine mureropgaver.