Business

Et ordsprog siger, at man altid helst vil have, det man ikke selv har, så det kan ikke komme bag på nogen, at langt de fleste danskere elsker sol, sommer og varme.

Virksomhed

Nyati Safari

Adresse

Bregnerødsvej 132, 3460 Birkerød

Telefon

+45 70 26 04 07

E-mail

nyati@nyati.com

Webside

https://nyati-safari.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 20. juni

Danskerne elsker sol, sommer og varmen

Derfor vælger mange danskere også de varmere himmelstrøg, når det bliver ferietid.

En vaskeægte ferieperle

Den lange grå, kolde og regnfulde periode, som ofte er det, vinteren er herhjemme, får de fleste danskere til at længes efter solens stråler, sand mellem tæerne og kolde drinks. I dag kan en flyvemaskine tage os til selv de fjerneste verdenshjørner, så er pengene til en badeferie, er det kun fantasien, der sætter grænser.

Hvis man virkelig vil forkæles, må man ikke snyde sig selv for en tur til Det Indiske Ocean. Heri ligger nemlig en vaskeægte ferieperle; Mauritius.

Turkisblåt hav og hvidt sand for alle pengene

Mauritius emmer af bounty-ø med alt, hvad det indebærer. Her får du turkisblåt hav, tropiske drinks, hvide sandstrande, palmer, der svajer i den milde brise og fantastiske hoteller. Mauritius er med andre ord det perfekte sted at koble af og oplade batterierne langt væk fra hverdagens stress og jag.

Øen har generelt fokus på luksuriøse oplevelser i form af enestående gastronomi, spa og et serviceniveau, der siger spar to. Øen er derfor også et oplagte valg for par på bryllupsrejser eller som afsluttende destination ovenpå en safarirejse eller en hård bjergbestigning på fastlandet.

Mangfoldigt folkefærd og unik kultur

Mauritius byder da også på mere end wellness og sand mellem tæerne. På øen finder du nemlig en helt unik kultursammensætning, som er svær at finde andre steder. Her møder du en symbiose af indere, kinesere, afrikanere og efterkommere af franske kolonister, der tilsammen udgør øens folkeslag.

Det specielle ved øen er, at den er en perfekt destination året rundt. Klimaet er dejligt og behageligt på alle årets dage med varme dagtemperatur og milde aftener. Øen er meget frodig, men regnen kommer ikke i hårde og længerevarende perioder, men i kortere heftige skyl, som er nok til at stille tørsten for øens mange grønne områder.