Business

Det er en stor fordel at have en overskuelig garage.

Virksomhed

Novoferm

Adresse

Fynsgade 1, 6520 Toftlund

Telefon

+45 70 27 73 83

E-mail

mail@novoferm.dk

Webside

https://www.novoferm.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. oktober

3 måder, hvorpå du kan rydde op i din garage

Bliver du stresset ved synet, der møder dig, når du kommer hjem hver dag? Ligger der løbehjul, minicykler, skateboards og andet over alt på din grund? Kan alle dine naboer se, at du ikke har ryddet op i to år? Så bør du læse videre, for i denne artikel får du råd til, hvordan dit hus’ facade kan komme til at se mere ryddelig og organiseret ud.

1. Organisér din garage

Måske tænker du: “Det kan ikke svare sig”. Du har alt for tit brugt timevis ude i din garage på at stille ting på plads. Men lige så snart børnene har løbet en runde rundt om huset, ser den ud som før, du ryddede op. Det er der heldigvis råd for.

Det er nemlig højst sandsynligvis din tilgang til oprydningen, der er forkert. For det første: Hvor mange ting ude i den fine garage bruger I rent faktisk? Det tænkte vi nok. Få ryddet ud! Hvis I har nogle ting liggende, som ikke har rykket sig i flere år, ved I jo også godt, at det ikke er noget, I får brugt.

Send det til genbrug, giv det videre eller sælg det.

Derudover bør I udnytte jeres plads bedst muligt. Mål op, hvor meget jeres eventuelle bil(er) fylder. Derefter kan I regne ud, hvor der er plads til ophæng af hylder med mere. Det kan også tit være smart at hænge både jeres og børnenes cykler op på væggene, så der er mere plads på jorden.

2. Overvej en ledhejseport

Hvis jeres garage ikke kan lukkes, er der frit udsyn til alle jeres private ting. Og naboerne kigger nok også skævt en gang imellem, når de ser, hvor meget skrammel I har. En ledhejseport af bedste kvalitet kunne være en fabelagtig løsning til jer.

En ledhejseport kører enten manuelt eller ved hjælp af en motor op under taget af jeres garage - på den måde får I mest ud af jeres plads.

3. Brug for meget mere sikkerhed? Overvej en industriport

Hvis det ikke kun er garagen, I døjer med, men hele forhaven af jeres hus, kan I overveje en funktionel industriport. En industriport minder om et langt hegn, men den er oftest elektrisk eller motorstyret. Industriporten gør, at det kun er dem, I lukker ind, der rent faktisk kommer ind.

Ofte kommer den med en fjernbetjening, så I nemt kan komme ind og ud med bilen - så slipper I for at skulle stå ud og trykke en kode.