Business

Er det snart din fars fødselsdag? Du har måske allerede spurgt ham, hvad han ønsker dig, hvor svaret er den sædvanlige: “bare sokker og underbukser”.

Virksomhed

Dialægt

Adresse

Klamsagervej 27, 8230 Aabyhøj

Telefon

70 23 00 80

E-mail

kontakt@dialaegt.dk

Webside

https://dialaegt.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 23. marts

3 gaveidéer til den bedste far

Du behøver ikke nødvendigvis have en anledning for at give din far en gave. Nogle gange fortjener din far en gave, bare fordi… Men det er ikke altid lige let at finde på en gave til din far, som både er personlig og hyggelig. Her er der tre bud på, hvad du kan give din far.

1. En personlig, humoristisk far plakat

Din far behøver ikke være kunstinteresseret for, at du kan give ham en plakat. Faktisk er en far plakat en rigtig god idé til en humoristisk gave. Plakaten indeholder alle de citater, som en far typisk ville sige. Du har måske drillet ham med, at han altid siger: “Det må du lige spørge mor om”, når han ikke er i stand til at tage en beslutning. Plakaten indeholder otte andre rigtig gode og sjove citater, som både du og din far kan være med på. Hvis I har nogle helt interne citater eller jokes imellem jer, kan du med fordel designe din egen plakat. Således kan du selv vælge, hvad der skal stå i hver af de ni bokse. Hvis du vælger at designe en citatplakat selv, er du garanteret, at den ikke kan findes andre steder. Om du vælger en far plakat, der allerede er lavet, eller om du designer en selv, vil den med garanti falde i god jord. Din far vil få et smil på læben, hver gang han ser plakaten hænge på væggen.

2. Kvalitetstid

Hvis din far ikke er en særlig materiel mand, kan du overveje at give ham en oplevelse. På den måde bruger i tid sammen, men du sørger også for at forkæle ham. Hvis du ved, at han interesserer sig for whiskey, kan du udforske mulighederne i din by og se, om du kan give ham en whiskysmagning sammen med dig. I kan også tage på stadion sammen med alt, hvad det indebærer. Billetter, øl og pølse. Hvis din far typisk har en travl hverdag pakket med arbejde og andre pligter, vil en pause helt sikkert være tiltrængt. I behøver ikke lave det vilde, men bare du sørger for, at I lavet noget, der interesserer ham. Det kan ligeså vel være en fisketur, hvor du arrangerer frokosten. Det kan også være et restaurantbesøg, hvor han må vælge alt fra menukortet.

3. Elektronik er altid et hit

Om dit far er en elektroniknørd eller ej, kan du altid give ham en gadget, som passer til ham. Det kan eventuelt være en Google Home, der kan hjælpe ham lidt i hverdagen? Det kan være, han i starten skal have lidt hjælp til at finde ud af, hvordan den fungerer. På sigt vil han blive rigtig glad for det.