Business

Trænger dit trægulv til nyt liv, kan du med fordel vælge at give det en omgang slibning.

Virksomhed

MS Tømrer & Gulvservice

Adresse

Østergaardsvej 4, 7700 Thisted

Telefon

40 85 77 66

E-mail

mortenschytte@live.dk

Webside

http://mortenschytte.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 8. maj

3 fordele ved gulvafslibning og efterfølgende lak-behandling

Et gulv kan holde i mange år, hvis slibningen foregår professionelt - og resultatet efter slibning bliver helt vildt flot. Her er tre store fordele ved at foretage en gulvslibning og efterfølgende lak-behandling.

1. Æstetikken - nyt liv til dit gulv

En gulvafslibning kan i sandhed gøre selv meget slidte gulve nye at se på. Afslibningen fjerner skidt og slidt materiale fra gulvet, så gulvoverfladen er nyt materiale. Det giver et nyt udseende til fladen, som fremstår helt uberørt. Med en lak-behandling kan du endvidere give gulvet et tvist af farve, ligesom du kan vælge mellem matte, halvblanke og helt blanke lakker.

2. Holdbarhed - du får et sundere gulv

En ny lak-behandling beskytter bedre end gamle slidte behandlinger. Er dit gulv i forvejen ikke lak-behandlet, kan holdbarheden øges ganske meget ved afslibning og efterfølgende lak-behandling. Med en god lak på gulvet, kan det altså modstå slid fra børn, husdyr og andre beboere, der slider hårdt på det i mange år.

3. Praktisk - det kræver minimal rengøring og vedligeholdelse

Afslibningen sørger for en jævn og glat overflade uden små niveauforskelle i træet, ridser eller huller. Herefter giver lak-behandlingen gulvet en lukket overflade, som afviser snavs og andet skidt fra at trænge ned i træets sprækker. Rengøring af gulvet kræver ofte blot støvsugning og en omgang med moppekluden, hvis det er nødvendigt.

Vælg en gulvekspert til din afslibning

Terrasser, trapper, dørtrin, bordplader, korkgulve og naturligvis trægulve - Morten Schytte Tømrer & Gulvservice håndterer de afslibning og lakering af en række forskellige overflader. De leverer altid professionelt arbejde i topkvalitet, og de sliber altid kun minimalt af overfladen, så materialet kan holde i så mange år som muligt. Det gør dette firma til det oplagte valg, hvis du ønsker afslibning eller anden form for gulvservice i absolut topklasse.

De kommer gerne ud til kunder i hele deres lokalområde, der blandt andet omfatter Mors, Thy og Thisted. Har du spørgsmål til deres professionelle gulvafslibning og lak-behandling, er du endvidere velkommen til at ringe på telefon 40 85 77 66. De hjælper dig naturligvis også gerne med at finde frem til den rette overfladebehandling og lak, så du opnår det ønskede udseende og så lang levetid som overhovedet muligt.