Kristian Bertelsen og Marianne Henriksen er blevet nomineret til Intercoiffure Mondial Best Continental Academy 2019

THISTED: De to frisører bag kæden ZOOM BY ZOOM med saloner i Thisted, Skive og Holstebro, Kristian Bertelsen og Marianne Henriksen, er blevet nomineret til Intercoiffure Mondial Best Continental Academy 2019, der uddeles den 1. juni 2019 i Paris.

De to danske frisører er indstillet for deres arbejde med at dygtiggøre frisører ikke bare i Danmark, men også i udlandet. Det sker gennem ZOOM BY ZOOM Academy.

Indstillingen til den internationale pris, betyder meget for de to iværksættere.

- Da vi startede tilbage i 2012, havde vi slet ikke drømt om, at vi en dag ville blive nomineret til så prestigefyldt en pris, som den her er, siger Marianne Henriksen.

- Vi har udviklet en lang række forskellige kurser og seminarer, der henvender sig til alle typer frisører. Vi underviser i alt omkring nyeste trends og teknikker og afholder shows og seminarer for frisører og frisørlaug samt skræddersyer kurser, der er tilpasset den enkelte frisør eller frisørkæde. På den måde dækker vi hele paletten, forklarer Kristian Bertelsen.

Han driver sammen med Marianne Henriksen frisør-akademiet og den voksende kæde af franchisesaloner, som på nuværende tidspunkt er repræsenteret i Thisted, Skive og Holstebro.

- Vi udvikler og optimerer hele tiden klippeteknikker samt alt inden for hårfarvning, og det er der stor efterspørgsel på både i de større og mindre frisørforretninger. Vi giver det der friske pust, der skal til for, at en mindre lokal salon i en mindre by, fortæller Marianne Henriksen.

ZOOM BY ZOOM har flere end 750 frisører fra hele landet gennem akademiet hvert år, med undervisning i klippe- og farveteknikker, udvikling af forretningsdelen af de enkelte frisørforretninger i forretningskonceptet ”Zoom into Business”.

Det er ikke kun i Danmark, der er bud efter ZOOM BY ZOOM.

De to frisører har rejst rundt i en række lande verden over og laver også shows for store frisørbrands som Wella, ICON Hairspa, Hairteam Company og HH Simonsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...