I morgen er sidste åbningsdag i butikken i J. P. Jacobsen Center

THISTED: Tøjbutikken Zalt, lige ovenfor rulletrapperne i J. P. Jakobsen Centret, lukker. Netop nu sælges alt ud, og sidste åbningsdag er fredag 27. juli.

Det er en lettet indehaver Randi Kristensen, der nu kan lukke og slukke Zalt.

- Jeg har arbejdet rigtigt meget, og ikke haft ordentlig tid til hverken at passe min anden forretning, Hundehotellet i Tøving på Mors, eller for den sags skyld have lidt fri, fortæller hun og fortsætter:

- Den oprindelige plan, da jeg startede, var at en daglig leder, skulle drive forretningen i Thisted. Desværre sprang hun fra. I stedet måtte jeg selv tage over. Jeg kunne måske godt have fundet en anden til at stå for butikken, men jeg ville alligevel have ansvaret for to steder. Det kan jeg mærke ikke ville fungere: at have ansvaret for to steder, hvor man kun kan være det ene sted.

Det er ikke på grund af økonomi, at Zalt nu lukker.

- Der er absolut grundlag for en sund forretning, hvis man er villig til at investerer meget tid i sin forretning. Jeg har da også haft en god tid i J. P. Jakobsen Centret, og vil savne de mange søde kunder og mennesker der har været i butikken, siger Randi Kristensen.

Der er stadig gode ophørstilbud at gå efter i Zalt indtil den 27. juli. Men man skal skynde sig, for butikken er snart tømt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...