25. oktober er der ny "Ladies-night" - med indlagte overraskelser

THISTED: XL-Byg på Tigervej i Thisted gentager nu sidste år mega-succes: "Pigeaften" ?Efter åbningstid lukkes dørene og åbnes igen - kun for kvinder.

De 130 billetter til mad, drikke og håndværkeraktiviteter blev sidste år revet væk på halvanden uge. 25. oktober er der ny "Ladies-night" - med indlagte overraskelser.

- Vi forventer også at der bliver rift om billetterne i år, hvor vi har forberedt en pakket aften for de friske piger, siger Lars Dahl, fra XL-Byg.

- Det er tredje gang at vi afholder det. Det er dejligt at det er blevet så populært, at invitere kvinderne i byggemarkedet. - Vi gør det jo, for at gøre det helt naturligt for kvinder, at tage værktøj i hånden og selv lave noget håndværk. ?- Det bliver en aften, hvor det både bliver hyggeligt, sjovt, udfordrende og informativt.

Men også en aften, hvor butikker fra området er med for at vise noget af det frem - de kan tilbyde, siger Lars Dahl.

Aften forløber på den måde, at man får noget godt at spise fra Slagteren på Møllevej.

Bagefter er der rundtur rundt i det store byggemarked og i tømmerhandlen. Undervejs er der udstillinger, men også et par boder med opgaver, som der skal udføres på 12 minutter.

Har man aldrig prøve linedance, så får man chancen for det sammen med Hanstholm Coastliners, fortæller Lars Dahl.

Det koster kun 75 kroner at deltage. For det får man mad og drikke, og en goodiebag til en værdi af 200 kroner. Og oveni det hele er der gevinster på indgangsbilletten.

Billetterne sælges fra de deltagende butikker: XL-Byg Tigervej, Løbe Apoteket, Fru Bunk, Blomstertorvet, Smykkegaarden og Slagteren på Møllevej.

Aftenen starter kl. 18.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...