Midt i juni dørene op for en 394 kvadratmeter stor butik

THISTED: Würth er kendt som leverandør af skruer til håndværkerne - især købt gennem en af de 300 kørende sælgere i Danmark.

Men den store tyske storkoncern, har også en stribe butikker i Danmark.

Snart åbner den 30 i rækken i Thisted - på Præstejorden i lejede lokaler.

Her slås midt i juni dørene op for en 394 kvadratmeter stor butik med meget mere end skruer og befæstelsesgrej.

Butikken får mellem 4000 og 4500 Würth-varer og varer på private label, primært tiltænkt de mange håndværks og virksomhedskunder. Men også private kan handle i den nye Würth-butik.

Ny daglig leder af butikken bliver Preben Møller.

Han har 35 års erfaring i branchen, primært hos Lemvig Müller og senest hos Mors-Thy Industrilager.

- Vores butik henvender sig primært til vore proff-kunder. Vi er en forretning der servicerer kunderne på fire platforme: de 300 kørende sælgere, netbutik, kundecenter med telefonsalg og så gennem de 30 store butikker. Vi åbner iøvrigt også samtidigt nr 31 i Torshavn, fortæller Regionschef Erling Christensen, der er en af de mange fra koncernen der er i Thisted for at fylde den store butik og gøre klar til åbningen.

- Vi åbnede den første butik i Aalborg i 1987. Men det er især de senere år, at vi er ekspanderet på butiksområdet. Vi åbner i Thisted fordi vi har mange kunder her. Men også fordi at koncernens strategi er at der aldrig skal være mere end 20 km. til en Würth-butik. Butikkerne skal først og fremmest være for vore mange håndværkerkunder. For her kan de få varerne hurtigt. Vi kan vise det produktudvalg vi har. Her kan vi rådgive, undervise og holde kundearrangementer, lyder det fra regionschefen.

Würth-butikken på Præstejorden 7 får udover skruer og befæstelsesgrej også hånd og elværktøj, kemi, rense og smøremidler, sikkerhedsudstyr, beklædning, bredt sortiment i byggematerialer som fugemasse, dyvelteknik, sanitet, varme, el, brandsikring, samt dele og udstyr til autoværksteder.

Würth-butikken i Thisted åbner primo juni.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...