Anders Pedersens flyttecontainere kan indeholde 33 kubikmeter gods

THISTED: Det begyndte med to transportcontainere for Anders Pedersen. Men det har grebet om sig og nu har vognmanden på Løvevej 16 containere som alle er ude det meste af tiden.

Fortsætter succesen, kan det nemt blive det dobbelte antal i løbet af 2020.

Det handler om en snild og billig måde at klare flytning eller midlertidig opbevaring af blandt andet indbo. Men også en smart måde for virksomheder at løse et akut lagerbehov, for varer og andet, der skal opbevares tørt i en periode eksempelvis ved ombyggeri.

- Vi gør simpelthen det, at vi indretter spritnye 20 fods containere - med isolering hele vejen rundt og beklædt med træ i gulv, sider og loft. Så kan alle ens ting opbevares fuldstændig tørt, rent og sikkert. Containeren kan stå stilles ved huset eller hvor man ønsker det - leveret ved døren. Det gør vi med vores egen kranbil.

Og når man skal flytte - ja så transporterer vi containeren med indhold hen hvor kunden ønsker det.

- Det er bare blevet en succes i hele Thy, som er kommet lidt bag på os, fortæller Anders Pedersen, der allerede har fået et tæt samarbejde med blandt andre Thisted Forsikring som bruger containerne ved forsikringsskader, hvor indbo skal beskyttes. Mulighederne er mange.

Det er en forretning der passer fuldstændig ind i vores transportfirma. Derved kan prisen holdes rigtig fornuftig for kunden. Ikke mindst hvis man ved flytning selv vil gå og fylde flyttecontaineren i ro og mag, fortæller Anders Pedersen og fortsætter: - Vi har i forvejen to lastbiler med den kran der gør, at containerne løftes vandret direkte til og fra blokvognen. Derved bliver alt godset i containeren stående uden at flytte sig.

Anders Pedersens flyttecontainere måler 6 x 2,4 meter og kan indeholde 33 kubikmeter gods.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...