Jazz i Thy har fået en af Danmarks bedste jazzsangerinder til Thy

THISTED: Thy Jazz har fået en af Danmarks bedste jazzsangerinder til Thy. 24. november præsenterer Thy Jazz Signe Eeg sammen med en bassist i verdensklasse: Thomas Fonnesbæk.

Sinne Eeg og Thomas Fonnesbæk i en musikalsk sammensætning bestående af sang og kontrabas. Det bliver sprødt og blødt, så englene synger, og der venter publikum en stor og overraskende koncertoplevelse, når duoen går på scenen, lyder det fra Thy Jazz.

Umiddelbart lyder sang og bas som en lidt sjov sammensætning, men netop denne skaber luft i musikken og giver dermed spillerum for begge musikeres store kreativitet og spontanitet.

Thomas Fonnesbæk, bassist i verdensklasse, formår med sin virtuositet at skabe et spændende og medrivende, rytmisk og harmonisk grundlag for Sinne Eegs ligeledes virtuose sang. Det er en meget krævende musikalsk sammenhæng, som Eeg og Fonnesbæk udnytter optimalt.

Man vil således høre begge musikeres musikalitet komme maksimalt til udtryk.

De to musikere har spillet sammen over længere tid og udgav i 2015 CD’en Eeg-Fonnesbæk, som de modtog en Danish Music Award for.

Sinne Eeg har modtaget Dronning Ingrids Hæderslegat, Ben Webster Prisen, DR Jazz Prisen, Holstebro Kommunes Musikpris, fire gange Danish Music Award samt den prestigefyldte europæiske jazzpris: Palmares, da de franske jazzkritikere valgte albummet ”Face The Music” som Årets internationale vokaludgivelse 2014. Hun turnerer i bl.a. Skandinavien, USA, Japan, Kina og Frankrig.

Sinne Eeg & Thomas Fonnesbæk Duo er lørdag 24. november kl. 20 i Plantagehuset i Thisted

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...