250 lokale virksomheder er netop blevet inviteret til den årlige ’Speed Dating’ på EUC Nordvest

NYKØBING: 250 lokale virksomheder er netop blevet inviteret til den årlige ’Speed Dating’ på EUC Nordvest.

Det sker 4. februar i Thisted og 5. februar i Nykøbing.

Her får de lokale virksomheder fra Thy og Mors mulighed for at blive matchet med de elever, der er på udkig efter en elevplads inden for kontor, handel eller detail.

Eleverne fra EUD/EUX Business og HHX i Nykøbing og Thisted har i den seneste tid knoklet på med at få lavet et fyldestgørende cv samt en kort præsentation af dem selv.

Det handler nemlig om at give det bedst mulige indtryk, når de i starten af februar får mulighed for at speed-date en række lokale virksomheder.

- Arrangementet er en unik mulighed for eleverne for at stifte bekendtskab med og få skabt kontakter hos lokale virksomheder om elevpladser, Sigurd Skovborg, der er lære- og praktikpladskoordinater og afdelingsleder i Stifinder Erhverv på EUC Nordvest, og fortsætter:

- Det er femte år i træk, vi afholder Speed Dating, som vi har rigtig gode erfaringer med. Vi får som regel lavet flere gode matches på stedet.

- Både elever og virksomheder plejer at være glade for, at de på denne måde kan blive præsenteret for forskellige muligheder og får mulighed for at se hinanden an. Hverken virksomheder eller elever er jo ukritiske. De vil gerne sondere terrænet, og så er kunsten jo at finde det helt rigtige match blandt mange mulige, lyder det fra praktikpladskoordinatoren fra EUC.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...