Men det bliver uden vinbønderne fra Østrig og Italien på grund af covid 19-virus-faren

STENBJERG: Lørdag 21. marts har Stenbjerg Kro og Hargaard Vinimport i Floulev for sjette år i træk inviteret til et vinsmagningsarrangement. Denne gang skulle det have været med deltagelse af repræsentanter for Bent Hargaards leverandører, nemlig Judith Mehofer fra det østrigske hus Mehofer og Lorenzo Miceli fra det toscanske hus Antico borgo di sugame i Italien.

Men nu har begge netop på grund af rejseforbud som følge af den såkaldte coronavirus-fare, covid 19, måttet aflyse deres deltagelse.

Vinsmagningen gennemføres dog, fortæller kroejer Henny Mortensen, idet vinen præsenteres af Hanne og Bent Hargaard. Men hun tilbyder dog, at man kan få allerede købte billetter retur, hvis man ønsker det.

Kroen præsenterer denne aften en Nationalpark Thy-menu, bl.a. røget torsk, vildtsuppe, kroens signaturpølse, vegetar-pizza, fasan terrin, galloway, oste og kroens kage.

Bent Hargaard fortæller, at vinhuset Mehofer, der ligger i det centrale Østrig lidt nordvest for Wien i vinregionen Wagram, siden 2017 har været fast leverandør. Familien har boet på og drevet gården i over 300 år, og 1992 omlagde man til økologisk produktion. Til menuen serveres fra Mehofer både ”bobler” i form af en sekt samt hvidvine på Chardonnay og Grüner Veltliner, faglagret rødvin og specialitenten Eiswein.

I Toscana har Lorenzo Miceli siden 1999 drevet sin vingård i hjertet af Chianti Classico-distriktet mellem Siena og Firenze. Herfraserveres en Chianti Classico Riserva.

Nærmere på: www.stenbjerg-kro.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...