Ud af 221 var det en 3. klasses-elev fra Koldby Skole, der vandt, men de øvrige bidrag udstilles nu i Kulturrummets forskellige institutioner

SNEDSTED: Da Dronning Margrethe 16. april fyldte 80 år, udskrev kommunerne en udfordring til alle 3. klasser i landet: Lav et flot maleri til Majestæten, og det bedste fra hver af de 98 kommuner vil blive givet som fødselsdagsgave.

Nu er vinderen i Thisted Kommune fundet og dermed den elev, der har lavet det flotteste maleri fundet. Det er Viktoria Svalgaard Madsen fra Snedsted.

Viktorias maleri bliver sammen med de øvrige 97 malerier fra de øvrige andre kommuner sendt til Dronningen som en farverig fødselsdagshilsen fra Danmarks skolebørn, når nu ikke Dronningen kunne blive hyldet og fejret som normalt.

Billedet forestiller Dronningen foran en surfer og nogle bølger.

Komiteen på Thisted Rådhus - der udvalgte det bedste Thy-billede skrev:

”221 elever fra kommunens 3. klasser har malet deres bud på et fødselsdagsmaleri til Dronning Margrethe i forbindelse med hendes 80-års-fødselsdag. Vinderbilledet er nu udpeget, og det er lavet af Victoria fra Koldby Skole, som har malet landets dronning foran en surfer og de smukke bølger i Cold Hawaii. Stort tillykke til Victoria, som sammen med sine klassekammerater får 1000 kr. til klassekassen for indsatsen.”

Det fine maleri sendes nu til Kommunerne Landsforening (KL), som sørger for, at maleriet når Dronning Margrethe.

De øvrige 220 malerier her i kommunen hænges op på KulturRummets forskellige institutioner i Thisted Kommune, så andre kan se dem. Komiteen takkede i øvrigt ”de kunstneriske elever fra 3. klasse samt deres lærere og pædagoger.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...