Et nyt spisested åbnede i denne uge i Korsgade i Thisted

THISTED: Et nyt spisested åbnede i denne uge, da Lena´s Grill slog dørene op i Korsgade for vietnamesisk og dansk grillmad.

På menuen er blandt andet 14 forskellige Wok-retter - alle lavet fra helt fra bunden. Med grøntsager friskskåret på dagen.

Men grillejeren ved også, at danskere og turister gerne vil have god gammeldags grillmad. Og ikke mindst husets populære spydkyllinger, der står og snurrer i vinduet ud mod gaden.

Danh Quoc Truong er kendt som tidligere indehaver af Kino-grill i en årrække, og senest som leder af Havnegrillen på Havnetorve, der lukkede 1. juni.

Nu er Danh Quoc Truong, der oprindeligt kommer fra Vietnam, herre i eget hus.

Derfor har han åbnet Lena´s Grill i Korsgade.

- Jeg har nu fået min egen forretning, til en noget billigere husleje end før. Nu vil jeg lave god og velsmagende mad til mine gæster - til en fornuftig pris. Så kunderne kan vælge både noget fra mit hjemland og noget dansk. For jeg ved jo godt hvad det handler om, når sulten skal stilles, efter mine mange år i Kino-grillen, lyder det fra den smilende vietnameser, der bor i Hjørring, men som har lejlighed i Thisted.

Alle retter, wok, burgere, pita, kebabmix, pølser, hotdogs, spydkylling, nuggets, fiskefilet, stjerneskud og sandwich kam bestilles som take-away.

Lena´s Grill har åbent hver dag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...