Pr. 1. juli åbner firmaet fire ny afdelinger - man ser Thy som et vigtigt landbrugsområde med ny forretningsmuligheder

BEDSTED: Her i begyndelsen af juli slår Vestjyllands Andel dørene op til fire ny afdelinger. Dermed ser grovvareselskabet frem til den forstående høst med en forventning om, at mængden af modtagne afgrøder bliver endnu større end tidligere, hedder det i en pressemeddelelse fra firmaet.

Bedsted er det ene af de fire steder, firmaet åbner 1. juli - de tre andre steder er Gesten, Brande og Fejlstervang, og så er antallet af afdelinger oppe på 26, fremgår det.

Firmaet er, hedder det, Danmarks tredje største andelsgrovvareselskab med en årlig omsætning på godt 2 mia. kr. Firmaet har ca. 4000 medlemmer og beskæftiger ca. 20 medarbejdere.

I forhold til de ny afdelinger siger direktør Steen Bitsch:

- Fælles for de fire afdelinger er et stærkt lokalt engagement fra områdets landmænd og beboere. Det er et godt udgangspunkt for at skabe en levende afdeling med høj aktivitet. Vi håber derfor på fortsat stor opbakning i de forskellige områder.

Han fortæller, at firmaet har fokus på praktisk innovation og derigennem udvikler og leverer kvalitetsfoderløsninger til konventionel, økologi og non-gm m.v. landbrugsvirksomheder. Samtidig investerer og engagerer Vestjyllands Andel sig

i den grønne omstilling - under behørig hensyntagen til klima, vandmiljø, fossil reduktion og dansk landbrug, fremgår det.

Jeppe Tokkesdal er risk manager og leder af planteavlsafdelingen i grovvareselskabet. Han siger:

- Vi ser meget frem til at kunne servicere kunderne på de ny, lokale afdelinger. Samtidig håber vi, at landbruget i lokalområderne vil bakke op om vores tilstedeværelse og benytte sig af faciliteterne til kornmodtagelse, løbende afhentning af planteværn, gødning m.v. Vi står klar med et bredt og stærkt varesortiment - og ikke mindst vores skarpe og konkrete rådgivning, som Vestjyllands Andel er kendt for, lyder det fra Jeppe Tokkesdal.

Om afdelingen i Thy hedder det:

- Vi betragter Thy som et særdeles vigtigt landbrugsområde i Nordvestjylland, og med afdelingen i Bedsted åbner der sig nogle ny muligheder. Dette gælder bl.a. inden for maltbyg, hvor vi ser frem til at bygge videre på det stærke samarbejde med malterierne i Thisted. Samtidig ønsker vi at udbygge og udvikle afdelingen til gavn for egnens landmænd, siger Steen Bitsch.

De fire nævnte afdelinger er købt af Vestjyllands Andel i forbindelse med det vestjyske grovvareselskabs salg af Hedegaard-aktier til Danish Agro.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...