Der er stande med alle mulige typer af alternative behandlinger

SKIVE: I seks timer lørdag 1. februar er der velværemesse på Skibe Bibliotek - igen i år både første- og andensalen, fortæller Annemette Nørgaard på vegne af den arrangerende Tidens Tanker - din alternative forening i Skive. Der er gratis entré.

Der er stande med bl.a. yoga, clairvoyance, bars, håndlæsning, kranio-sakral-terapi, englekort, hypnose, tankefeltterapi, aloeveraprodukter, afdødekontakt, ansigtzoneterapi, kinesiologi, omega-3-olier, helseprodukter, hypnoterapi, coaching, sjælerejser, healing, åndelig healingkirurgi, NADA, lydterapi, zoneterapi, kanalisering, kropsterapi, healingmassage og afspænding til børn.

Det er muligt at købe en behandling på standene, men man skal huske kontanter, da der ikke er dankortterminal, men på nogle af standene kan man dog betale med mobilepay.

Undervejs er der et foredrag under titlen ”Det, der holder dig tilbage” ved hypnoterapeut og coach Per Nielsen, Skive, der fortæller om alt det, der gør, at noget får vi ikke gjort, selv om vi selv synes, det burde gøres.

Der er flere foredrag, bl.a. ved Ulla Nørgaard, som demonstrerer akupunktur, og fra firmaet The Stressreleasers i Struer kommer Hanne Sowinski og Mynte Dorthe Duelund for at fortæller om access consciousness bars, der bruges som behandling mod f.eks. stress, angst og depressioner. Endelig er der foredrag ved Jette Hiltmar og Dithe Drengsgaard om guidet meditation, der bygger på zen.

Undervejs kan man i cafeen købte kaffe, te, juice, vand, kage og sandwicher.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...