Lørdag 25. maj er der fest på begge sider af Vilsundbroen

VILSUND: Lørdag 25. maj byder Sundby Mors Havn og Vest Vildsund Havn på gratis aktiviteter for hele familien: sejlads i RIB-båd, kajak, stand up paddle, sejl- og motorbåd, jollesejlads for børn og at fange krabber

Vandet og havnen er den bedst tænkelige legeplads for hele familien. Netop mulighederne for at være aktiv og mærke friheden på vandet er hvad det handler om, når havnene og dens tilhørende foreninger lørdag 25. maj byder alle velkommen til Vild med Vand og Havnens Dag 2019.

- Vi glæder os til at tage imod masser af nysgerrige gæster, som er klar til at prøve nogle af de mange aktiviteter, som vi har på havnen. Og vi håber selvfølgelig at skabe så gode oplevelser, at mange får lyst til at vende tilbage og blive en del af foreningslivet ved vandet, siger Dorte Ellebæk, der er formand for Vild med Vand-udvalget i de to havne ved Vildsundbroen.

- Her er noget for alle, uanset om man er til høj eller lav puls, og det er netop kendetegnende for havnen - alle kan finde en fritidsaktivitet, der passer til en. Inviter familie, venner, kolleger og naboer med til en hyggelig dag på havnen, siger Dorte Ellebæk, der også nævner aktiviteter som ”Åben båd” på motorbåde og sejlbåde, kajakpolo og krabbevæddeløb for børnene.

Det er fjerde gang, at projektet vild-med-vand afvikles som landsdækkende begivenhed.

Det er anden gang, at de to havne ved Vildsundbroen indbyder til Havnens Dag.

I de to havne var der op mod 2000 gæster i 2018.

Dagen starter med åbningstale ved Thisted Kommunes borgmester Ulla Vestergaard og kaffe og rundstykker til de morgenfriske.

Om aftenen er der ”Brofest” i telt på lystbådehavnen i Vest Vilsund.

90 havne over hele landet deltager.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...