Lørdag 7. september går flaget til tops i Vang

VANG: Lørdag 7. september går flaget til tops i Vang.

Her indvies byens nye p-plads ved beboerhuset på Mellemvej 20.

Vang oplever stigende tilflytning af unge familier, og sammenholdet vokser. Det gælder ikke mindst omkring Vangs beboerhus, hvor landsbylivet trives.

Nu er hele området omkring beboerhuset blevet markant ændret. En ny 800 kvadratmeter stor p-plads med belysning er netop blevet anlagt, hvor der indtil 2018 lå en forfalden bygning. Træer blevet fjernet. Der er bygget legeplads og bålplads.

Beboerhuset fremstår flottere end længe, med blandt andet helt nyistandsatte toiletter, et renoveret stort køkken og handicapadgang og snart skal det hele pyntes med buske og hæk.

- Vi må sige at det har været et vellykket projekt på mange måder. Vi har rykket sammen om opgaven, som har styrket sammenhold i Vang og området. Vi har fået en meget bedre, mere synlig og velfungerende beboerhus. Ikke mindst med en flot hjælp af Thisted Kommune, som har assisteret med anlægsarbejdet, og siger Folmer Svendsen, bestyrelsesmedlem i Vang Tvorup-Vangsaa Borgerforening.

- Nu er det slut med at parkere langs vejen og på Museum Thys p-plads. Nu kan vi tilbyde husets gæster gode p-forhold. Og der er blevet flere nye aktivitetsmuligheder ved beboerhuset, blandt andet til børnene, lyder det fra en af ildsjælene bag det store arbejde.

- Vi har fået 30.000 i støtte og vi synes vi har fået meget for de penge. Derfor skylder vi en stor tak til Snedsted-Nørhå Sparekasses Jubilæumsfond, Thy Mors Familielandbrug og Vanførefonden, lyder det fra en anden aktiv i lokalområdet, kasserer Erik Møller Christensen.

Beboerhuset er i øvrigt udlejet 30 gange årligt til fester. Derudover benyttes huset til en stribe aktiviteter som ølsmagning, ålespisning og torsdagscafé.

P-pladsen indvies med fest for både voksne og børn 7. september fra 11-15.

Her er der snoreklip, hoppeborg, hestevognskørsel, boldspil, skattejagt, gang i den nye hængegrill, besigtigelse af beboerhuset og meget mere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...