Kendt fra op mod 100 rejseprogrammer på DR TV kaster han sig nu med eget rejsebureau over hjemlandet

DANMARK: Her i sommer, hvor de fleste danskere ventes at bruge sommerferien på at besøge andre egne end deres egen af hjemlandet, har Vagn Olsens lille rejsebureau med navnet Vagns også kastet sig ud i den ny idé med foreløbig tre busture i Jylland, nemlig ”Vendyssel rundt” -Vagn er selv født i Saltum - to gange med afrejse hhv. onsdag 22. juli og onsdag 5. august, ”Langs med vestkysten” med afrejse onnsdag 29. juli og ud at ”Bo som grever og baroner” med afrejse tirsdag 25. august.

Vagn Olsen er kendt som manden bag op mod 100 rejseprogrammer på DR TV med titler som ”Vagn på floden”, ”Vagn i Arabien” og ”Vagn i Japan”. Han har også sammensat grupperejser til Indien, Bhutan, Mexico, New Zealand, Madagaskar, Albanien, Algeriet - og ofte selv været rejseleder:

- Jeg har ofte siddet rundt omkring i verdens afkroge og snakket rejselyst. Og så dukker denne konversation op: ”Har du været i Køge? Nej, aldrig. Kender du Ringkøbing? Nej, har aldrig været dér,” fortæller han i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Jeg har sidenhen fundet frem til, at de fleste danskere kan nikke genkendende til scenen. Vi har efterhånden været i Thailand, Peru, Italien, Bali, og Tyrkiet. Danskerne rejser nemlig meget. Men hvad med vores egen baggård? Den kender vi knap.

Busturene er typisk på tre-frem dage. Der er overnatning på gode hoteller og alt - undtagen drikkevarer og personlige udgifter - er inkluderet. Vagn Olsen er selv rejselederen, der sørger for, at deltagerne får en gedigen indføring i den egn, de befinder sig på.

Vestkystturen byder bl.a. på Torsminde, Bovbjerg/Ferring, Bøvlingbjerg, Nr. Vosborg, Vedersø, Ringkøbing, Lem, Stauning, Blåvand og Esbjerg. Turen ”som grever og baroner” går til slotshoteller rundt i Jylland samt på Fyn og Sjælland.

Nærmere på: www.vagns.info

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...