Sophie Gravesen skriver kontrakt med FC THY - Thisted Q

THISTED: Det er med en pæn portion stolthed at FC THY - Thisted Q netop har offentliggjort, at succesklubben i Gjensidige Kvindeliga, har skrevet kontrakt med en klubbens ”egne” dyrkede talenter: målfarlige Sophie Gravesen.

- Sophie er indbegrebet af en rigtig FC THY Pige, som har haft sin fodbold opdragelse i Nors Boldklub, inden hun som U13 spiller blev en del af FC THY Piger. Hun går lige nu på Skyum Idrætsefterskole og spiller for FC THY Piger - Skyum i U18DM rækken, hvor hun er holdets topscorer, fortæller formand for FC THY Piger, Bent Andersen, og fortsætter:

- Sophie har scoret mål på samlebånd både for klubben og landsholdet i U16 og U17. FC THY Piger vil gerne ønske Sophie held og lykke på hendes nye rejse.

Om den nye kontraktspiller udtaler formand for FC THY – Thisted Q, Per Nørgaard:

- Vi har først og fremmest skrevet kontrakt med Sophie, fordi hun er en dygtig angriber, som scorer mange mål. Men vi vil også gerne belønne en ung lokal spiller, som vi tror på kan udvikle sig til noget stort. Med kontrakten til Sophie har vi som klub været med til at sikre ro omkring hendes ungdomsuddannelse i Thisted.

Også hovedpersonen er glad:

- Jeg forventer, at jeg udvikler mig spillemæssigt med flere træninger, mere udfordring og højere intensitet. Kravene øges - det bliver en fed udfordring. Og så håber jeg, at jeg er i stand til at tilkæmpe mig en plads på det nye U19 landshold efter sommerferien, siger Sophie Gravesen.

Hun har allerede som U16 spiller fået debut på FC THY - Thisted Q’s hold i Gjensidige Kvindeliga.

Det er tanken, at Sophie skal træne med liga truppen 1-2 gange i ugen i foråret 2020, senere øges det til 2-3 gange i ugen.

Hun skal som udgangspunkt spille kampe på U18DM så længe som muligt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...