Fredag var sidste dag i skoleferien, og den fejrede 13 store børn på vandet ved Vilsundbroen

VILSUND: De SUP-surfede, sejlede i kajak og lærte redningsøvelse fra vandscooter. Den sidste fridag, fredag 7. august, i sommerferien stod for en flok elever i vandmandens tegn - med action på fjorden ved Vilsundbroen.

De våde fornøjelser ved Vilsund var en af rigtig mange sommerferieaktiviteter som alle børn i år blev tilbudt af Thisted Kommune - helt gratis. Staten havde besluttet at sende en stor pose penge afsted til alle kommuner, så de kunne give børnene en god sommer med masser af oplevelser og socialt fællesskab efter et træls-coronaforår. Thisted Kommune fik således tildelt 1,5 mio. kr.

De 25 børn i fjorden ved Vilsund torsdag og fredag kom fra hele kommunen.

- Vi havde 12 mindre børn om torsdagen, og fredag havde vi så 13 store børn. En god aktivitet for os i søsportsklubben, som også har ligget stille på grund af coronasituationen og ikke mindst for børnene, siger formand for Søsportsklubben Leif Noppenau, der havde haft hjælp af DGI og Doverodde Købmandsgård til vanddagen.

En af de våde og trætte elever var Louise Søgaard Jensby, Hillerslev, fra 9. klasse på Østre Skole. Hun er glad for at hun tilmeldte sig vanddagen:

- Det har været vildt sjovt. Jeg var lidt nervøs inden vi begyndte. Men alt gik godt, og vi har haft en god dag, lød det fra Louise, mens hun skyllede kajakken af.

Aktiviteterne var forinden blev sluttet med en længere ekspedition i kajak langs den høje fjordkyst et stykke i retning mod Thisted og tilbage igen under broen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...