Udbyder en grund med en sjælden storslået udsigt

HANSTHOLM: En kæmpe grund med udsigt over Hanstholm Reservatet kommer snart til salg. Mors Thy Energi er netop nu ved at rydde den plads, hvor Hanstholms tidligere 60 KV transformatorstation lå på Fyrvej 71.

Efter oprydning skal grunden på 15.000 kvadratmeter med milevid udsigt over Hanstholm Reservatet sælges.

Gulstensbygningen og en stribe solide betonfundamenter, er det eneste der er tilbage af transformatorstationen, der blev bygget i 1970. For fire år siden blev den nedlagt og anlægget er blevet erstattet af mere moderne anlæg opført i Hanstholms industriområde.

De seneste par uger er alt metal, inventar, tavler og el-felter blevet fjernet og kørt til genanvendelse.

- Nu skal bygningen fjernes. Betonanlæggene, fundament og kabelkanaler bliver helt fjernet, og til sidst bliver hele området planeret med græs, siger måle- og datachef Holger Larsen fra Thy Mors Energi til thisted:posten.

- Vi har fået nedrivningstilladelsen, og går alt efter planen, så er der ingen der til efteråret kan se at der lå en stor transformatorstation på stedet.

Den helt jævne næsten kvadratiske grund på 15.000 kvadratmeter og som ligger tæt ud til skrænten, kan blive til fire byggegrunde, af en kvalitet, der ikke findes mange af i Danmark.

- Vi ved at der er stor interesse. Vi har allerede haft fire henvendelser, og også fremvisninger. Men det bedste er at få ryddet op og reetablere området, før det sættes til salg.

Holger Larsen siger, at der har været en enkelt interesseret køber, der var interesseret i at købe hele grunden for en enkelt bebyggelse.

- Bevoksningen rundt om matriklen bliver der ikke rørt ved. Det kan en senere ejer selv disponere over.

Han fortæller, at der er vand på grunden, men ikke strøm og kloakering og grunden forventes at blive sat til salg efteråret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...