Folk fra nær og fjern var på på tilbudsjagt hos Malle i Snedsted

SNEDSTED: De kom fra Aalborg, Skive, Lemvig og fra hele Thy til Snedsted.

Det traditionelle udsalg hos Malle - Snedsted er udsalg som i gamle dage, og kunderne elsker det. Mindst 4-500 kunder var i løbet af de to første timer til butikkens 3. juledags - juleudsalg.

De fleste tilbudsjægere ankom i timen op til åbningstid klokken 9.00. Men en stor flok havde valgt at komme dagen før. De havde endda indrettet et telt i vindfanget med haveborde og stol, fortæller butiks indehaver Stense Malle.

Det var blandt andet kø-tilbud på barnevogne til 100 kroner stykket, og 9-11 tilbud, der havde trukket dem til Snedsted.

Men generelt var der tilbud på mange andre ting, med rabatter fra 20 til 70 procent.

Det er 33. gang at det store udsalg ved juletiden, fyres af hos Malle Barnevogne i Snedsted. Erfaringen har derfor lært butikken at indføre et system, så de ivrige kunder ikke kommer til skade eller på anden vis forulemper hinanden i kampen om at komme ind og rundt i butikken efter de i år 46 helt billige kø-tilbud.

- Vi har før vi indførte et system oplevet vilde ting, som folk der sprang over trappegelænder og andre løb folk ned, fortæller Stense Malle.

- Vi gør simpelthen det, at vi tager de forreste i køen ind og hente ét tilbud, før vi åbner dørene for det store rykind. De ventende har allerede selv fordelt tilbuddene i et system, og det fungerer perfekt. Efter den første handel, så går de ud ad bagindgangen, og mange går tilbage i køen for et nyt køb, siger Stense Malle, der er glad for interessen for Malle berømte udsalg.

- Vi har også annonceret i Nord- og Midtjylland. Men det er da alligevel dejligt at kunderne kører til helt til Snedsted for at handle hos os, lyder det.

På udsalgsdagen var 12 ansatte og hjælpere på arbejde. Heriblandt fem ”Maller”: Stense, Ulrik, Jørgen (far) og børnene Julie og Anders.

Det meste af den 23. december blev af familien Malle brugt på at sætte de mange tilbudsskilte op og gøre alt klart.

At butikken hylder kunderne og det flotte udsalg, ses af, at der serveres rundstykker og kaffe tidligt til de ventende udenfor butikken. Men også i løbet af formiddagen er der rundstykker til alle kunder.

For 10 år siden blev butikken en del af BabySam kæden - men kunderne anser stadig udsalget 3. juledag, som ”udsalg hos Malles Barnevogne”.

Kæmpe-udsalget hos Malles i Snedsted fortsætter indtil 17. januar eller så længe lager haves.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...