De berømte musikere optræder tre gange

THISTED: JP Jacobsen Shopping Centeret fylder 10 år. Det fejres med forskellige festlige indslag og der bliver fuld knald på, når selveste Trio Sussi & Leo kommer til Thisted fredag 30. november for at give hele tre koncerter fra scenen på Store Torv.

De sidste 15 år har Trio Sussi & Leo turneret landet tyndt med deres musikalske show. Mangt og meget er de blevet kaldt, - men aldrig kedelige. Der er nemlig altid fest og farver og fuld fart over feltet, når Trio Sussi & Leo går på scenen.

De to nordjyder, som alle danskere kun kender ved fornavn, underholder med alle de kendte sange, som publikum elsker at synge med på. Det er lige fra ”Smoke on the Water” og til ”Sikke en fest”, hvor koncertpladsen koger af syng-med og højt humør.

- Vi vil gerne, sammen med centret, give Thisted By og alle vores kunder fra Thy, Mors og omegn en fantastisk koncertoplevelse, og vi er sikker på at det bliver både en rigtig sjov og festlig eftermiddag, fortæller handelsstandsforeningens projektmedarbejder Krista Dixen Jensen.

- Det er ikke nogen tilfældighed, at Sussi og Leo bliver kaldt ”de levende legender fra Saltum”, for uanset hvor Trio Sussi & Leo optræder, er de et enormt tilløbsstykke. Derfor håber vi da også, at rigtig mange har lyst til at tage til Thisted på fredag og feste med os på Store Torv, siger Krista.

Trio Sussi & Leo spiller tre gange: kl. 14.00, 15.30 og 17.00, og der er naturligvis gratis adgang. ?Og skulle man blive sulten i løbet af fredagen, så kan man besøge den lige så legendariske ”Svend Burgerfri” der vil sælge pølser med brød til kun en femmer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...